En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
citrus

Sous le ciel de Paris

Tankar, drömmar, fantasier... och vardag.

Härmed flyttas min blogg till Blogg.se. Inte för att jag på nåt sätt är missnöjd med Bloggis, men för att jag saknar att få leka med HTML-koder som jag gjorde såpass mycket när jag var yngre. Tyvärr finns ju inte alternativet att lattja runt med dem här, så därför kände jag att det var bäst att pröva sina vingar och byta till en host där jag har möjlighet att göra som så.

Därför, mina vänner, välkomnar jag er att följa med mig till min nya bloggbas;

http://moxasin.blogg.se

Skrivet av citrus, 2007-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Om du har sett över 80 filmer från listan, har du inget liv.
Markera dom du har sett. Det är 200 filmer på den här listan.

[x] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[x] Boondock Saints
[x] The Mexican
[x] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total:7


[ ] The Princess Bride
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[x] Napoleon Dynamite
[x] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[ ] Saw III
[ ] White Noise
[x] White Oleander
[x] Anger Management
[ ] 50 First Dates
Total:7


[x] Scream
[x] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[ ] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
Total:5


[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo...

Skrivet av citrus, 2007-05-22

Visa hela (0 kommentarer)

Världen ler mot mig, och snart kommer solen sträcka sina strålar mot mig.
När gryningen nalkas.

Egentligen känner jag för att ta en promenad, men jag vet att jag inte bör göra som så, med hänvisning till att jag ska gå upp om bara några timmar. Men det är så vackert, suck. Himlen börjar ljusna, och trots att den är täckt av moln känns det lovande. Molnen är ju inte mörka.
Dessutom är det charmigt med takåsarna jag kan se bitar av. En dag ska jag sitta på mitt hustak och bara se ut över stan när solen går upp. Eller på något annat hustak.

Och en dag, ska jag sitta ovanför Slussen, ni vet vid muren. Där någonstans, på Söder, ska jag sitta och se ut över Stockholm när det vaknar till liv. Helst med någon bredvid mig. Kanske Lovisa, hon är också lagd åt det här livsnjutarlivet. Men allra helst någon annan, som får mitt hjärta att slå några extra slag.

Ouh, jag är en sådan sucker för att bara betrakta och tänka...

Skrivet av citrus, 2007-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

Det är härligt att leva med vårkänslor, va. Jag sprudlar av glädje och energi, och bara längtar efter att dela med mig av den till alla dem omkring mig! Och jag lyckas få alla jag tycker om att ha omkring mig att le, och då ler jag också. Jag vet inte var jag ska göra av all min glädje! Den är så överväldigande!

Men det känns som om det är så mycket som är bra just nu, och det är så mycket som går åt rätt håll. Mitt liv är på väg uppåt, kan det gå neråt? Jag hoppas inte. Och det är sommar snart. Det betyder att jag har massa med skojs framför mig.

Med lite tur får jag ledigt så jag kan dra till Hultsfred och Augustibuller. Åh, vad det skulle göra mig lycklig. Och jag ska åka till Roskilde, det kommer bli suveränt. Jag kanske ska hälsa på Jane i Gävle i juni, och det skulle vara fruktansvärt kul eftersom hon är så himla underbar och jag saknar henne. Och Simone är tillbaka på jobbet! Hon är så himla härlig, och vi klickar så himla bra. Jag hann knappt...

Skrivet av citrus, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Fett med pepp! Imorron blir det konsert. Det ska bli tufft. Det var fullsmockat med folk senast jag var på Debaser - och då var det ändå inte utsålt. Den här gången ÄR det utsålt! Fatta vad det kommer bli najs. Och ett bra band, på det. ;)

IS THE SHIT!

Det blev för övrigt inte så mycket städat idag som jag hade tänkt mig. Det blev å andra sidan ligga på balkongen, läsa och sola... i underbart solsken. Iår ska jag få mig en bränna. En SNYGG solbränna!

Skrivet av citrus, 2007-05-09

Visa hela (11 kommentarer)

Alltså, jag har kommit fram till att, när man väl börjat städa är det varken jobbigt eller långtråkigt. Det är faktum kanske till och med roligt, men främst avslappnande och tillfredställande. Det är trivsamt. Det kluriga är att hitta rätt i sin tankelabyrint och att komma igång med städandet. Men när man väl hittat rätt väg så är det helt klart trevligt!

Det bästa är ändå att betrakta sitt verk sådär i efterhand och konstatera att fan vad bra jag är. Så brukar jag göra när jag städat. Då känner jag mig nöjd med mig själv och kan med all rätt sätta mig ner och ta det lugnt, känna lukten av nystädat och njuta.

Just nu håller jag på att städa i hela lägenheten, inte bara min del av den. Mitt rum var i behov av full uppryckning, och badrummet likaså. Eftersom vi renoverat vårt andra badrum har alla i familjen (dvs fem pers) fått nyttja "mitt" badrum - gissa om det blir stökigt och dammigt som jag vet inte vad. Det var ganska vidrigt faktiskt. Dessutom får...

Skrivet av citrus, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Det är så drygt att knega runt på jordklotet med diverse jobbiga saker och tankar som gror i bakhuvudet. Min största bekymran gäller dock faktumet att det är för många killar som raggar på mig och uttrycker ett distinkt intresse för mig just nu - jag HATAR att vara i rampljuset på det viset, det försätter mig i en obekväm sits som jag inte vet hur jag ska hantera. Somliga kanske tycker att man ska ta det till sig och vara tacksam, men orka om det inte intresserar en att vara åtrådd av "alla". Jag tycker det är jobbigt när folk är intresserade av mig och jag inte av dem, då måste jag på ett eller annat sätt rata dem och då trycker man på känsliga knappar.

Dessutom är det inte bara andra som uttrycker ett intresse för mig, men också så att jag finner flera killar intressanta på ett eller annat sätt och därmed gör det svårt för mig själv att komma till insikt med vad jag vill och å det grövsta förirrar mig in i det blå. Flera kan väl skalas ner till två, så många...

Skrivet av citrus, 2007-05-06

Visa hela (0 kommentarer)