En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
cizzi

cizzis bloggis

Ja min klon idé gick i stöpet XD fanns ingen info om det XD

Skrivet av cizzi, 2012-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

Sjuk träningsvärk... Går som en pingvin eller ngt XD måste se ganska roligt ut I guess XD. Det gör ont att sitta, ligga, stå och gå XD En trappa med fem steg känns som en omöjlighet XD Haha men det är bara att bita ihop och känna att man iaf fick ut ngt av träningen :) Bra start eftersom att jag nästa vecka hade tänkt att börja träna igen på allvar :)... Om det sker återstår och se dock XD.

Träningen har iaf gett ngt bra :) Jag tänker mindre på alla mina problem och alla de beslut som ska fattas. Jag är så trött på allt vill lägga mig under en sten, vill låta ngn anna ta mina beslut för ngr dagar, jag skulle behöva en klon... NGN som kan fixa det??? XD faan vad grymt att ha en klon då skulle jag fan ligga i sängen hela dagen och klonen skulle gå till skolan och jobba :) plus att alla mina bekymmer skulle vara lösta om jag hade en koln :) Hmm vart skaffar man sig en klon??? Detta måste jag typ Googla på XD

Ja jag slutar när stämmningen är på topp trots alla...

Skrivet av cizzi, 2012-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

går runt här på jobbet vet och känner hur varenda muskel i min kropp protesterar för tillfället XD skulle kankse inte maxat förut på gymmet XD hihi kan vara bra att tänka på till nästa gång kanske XD jaja man lever bara en gång och då ska det för fan kännas att ma lever XD :)

hoppas ni tränar mer förnuftigt än mig :)

hittade en bild som stämmer in precis med hur jag känner nu :)

Skrivet av cizzi, 2012-07-18

Visa hela (2 kommentarer)

jag hade nästan glömt dig min kära <3 nu är det dags att på allvar börja blogga igen :) wooohooo : ) hela världen leker... not... tunga beslut ska fattas i dagarna och inget går som jag vill. men jag har ett jobb, en lägenhet, mina djur, min familj och dig älskling <3 jag kan klara allt med det vid min sida <3

Skrivet av cizzi, 2012-07-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag förstår inte varför jag inte har mod att säga åt de personerna i mitt liv som förstör mig inifrån, det är dags att sätta igång med mitt liv och se till att jag mår bra. Se till att det är mitt välmående som går först, det kan väl inte vara så svårt eller? Jag vet inte bara hur... Ååå, det är väl bara att ta första steget, att få tummen ur och få ur mig allt vad ilska heter. Så nu ger jag ett löfte här till alla på Bloggis, jag ska ta hand om mig själv och ta bort ett problem om dagen. Jag ska rensa ut allt dåligt i mitt liv och se till att jag mår bra, jag ska se till att det är jag som kommer först i mitt liv, det är väl ändå jag som ska ha huvud rollen i mitt liv ;) haha. Jag känner att det kommer att funka denna gång. jag hoppas bara att alla som gjort mig illa kommer att förstå.

Ja det var allt för mig denna gång. jag hoppas verkligen att det hjälper.

Mvh Cizzi

Skrivet av cizzi, 2010-01-13

Visa hela (0 kommentarer)

ja då är alla julklappar fixade stressen över allt jag ska hinna på topp och allt annat som ska fungera i ens liv. orkar inte vara positiv. kursen som jag går lau-170 på lärarprogrammet suger och har inget värde över huvudtaget, visst den tar upp viktiga saker så som hur vi ska göra för att kunna få världen att överleva men annars så känns det så jäkla ostrukturerat och flummigt, vi ska ta oss genom hela jävla Göteborg. så trött kommer att bli skönt med lov och skönt att det bara är ca 2 veckor kvar sammantaget. ja men det var väl allt för mig ska kolla på barnkonventionen nu och förklara för kommunen att det är fel att behandla min lilla svåger på detta sätt. de har bakbundit min svärmor och nu tvingas han att gå på fritis trotts att han knappt orkar gå en hel dag i bara skolan, oetiskt, fel och helt absurt. dags att sätta igång ;).

mvh cissi

Skrivet av cizzi, 2009-12-16

Visa hela (1 kommentar)

varför ska det vara så svårt att hitta? varför? jag hittar det ju inte någon stans... jag fattar inte...
ska det inte vara lätt att läsa? det trodde jag i alla fall. inte trodde jag att det skulle vara så här svårt att bara hitta rätt litteratur. och det är ändå bara första årets böcker.. ush ush ush tycker inte om det det som är bra är däremot att jag får gymma för nästan ingen ting om man är med i kåren vilket man måste vara. :) jag tycker att det kommer att bli jätte kul :):) ja vi får se hur det går i morgon när jag ska dit och teckna ett abonnemang. :):)

Skrivet av cizzi, 2009-08-25

Visa hela (0 kommentarer)

USH

Hur ska man bli nöjd med sig själv om man inte ens orkar ta tag i de. Hur ska man kunna gilla sin kropp om man inte ens känner för att å ut och göra något åt det? Hur ska man kunna ta sig ur en depression om man inte vill. det är så det känns att man är deprimerad man orkar inte man vill sova, slappa på soffan och ha något att göra dvs äta det blir en ond cirkel och nu orkar jag inte nu är det dags att ta steget från allt socker och jag ska sluta äta det för att om några månader bara äta det en dag i veckan om jag känner att det behövs. Allt hör i hop jag är trött rastlös och känner mig ensam, de blir en sorts depression. Jag är trött på att det är ingen från de som jag bott med sen jag födes inte tror på mig inte vill vara med mig inte bryr sig det är så det tjänst det är inte roligt den enda familjen jag har träffade jag för ca 10 månader sen. det känns som om jag inte räknas det känns som om de inte bryr sig förutom då de...

Skrivet av cizzi, 2009-08-25

Visa hela (0 kommentarer)