En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
cjli

CjLi

Favorit....

...siffra:
16 - Har alltid varit, kommer alltid att vara.

...färg:
Blå (inklusive brunt, rött och grönt).

...band:
Mando Diao, kommentarer överflödiga.

...person:
Bob Dylan (ingen aning om varför jag skrev det, kändes bara rätt)

...mat:
PANNKAKOR!!

...film:
Saw 3.

...skivor:
Hurricane Bar (Mando Diao) och Half the world is watching me (Mew)

...tidning:
Läser aldrig tidningar i princip, men "Djurens Rätt" kanske.

...bok:
Har precis läst klart "Djävulen bär Prada", den var bra!!

...låtar:
Oj, det här blir inte lätt! Men jag ska försöka ta ut dom bästa... Sheepdog, Welcome home Luc Robitaille, Long before Rock'n'Roll, You can't steal my love, Cut the rope, 156, Like paper cuts, Snow brigade, The Zookeeper's boy, She came home for Christmas, White lips kissed.

...årstid:
Våååååååååååååår!!

...dryck:
Kaffe. Tills jag har överkonsumerat det, för då är det neutrala saker som gäller.

...sport:
Ishockey, finns ingen roligare sport!

...månad:
Någon vårmånad iaf, kanske mars?

...dag:
Tisdag och torsdag är veckans bästa dagar.

...godis:
Chooooooooooooooooooooooooooooklad !!

...konsert:
Mando Diao - Hultsfred!

...ämne i skolan:
Franska med favoritkillarna :]

Det här måste fan vara den segaste dagen på året. Det är i alla fall vad jag hoppas, för jag vill inte uppleva en till sån här dag. Sov till 12, käkade lunch, spelade gitarr och har sedan haft datorn. Huvudet dunkar, solen skiner, magen skriker. Orkar inte gå ut. Inte än. Så jag ligger här så länge.

Igår åkte jag motorcykel för första gången den här säsongen. Det var skitskojj som vanligt! Åkte runt Gamlebyviken, det var en fin sväng. Lite sådär lagom frusen när man kom in sen.

Igår var det tisdag och för mej är tisdag detsamma som pannkaksdag! :] Men igår hade vi ingen mjölk hemma så jag hoppas verkligen att det blir pannkakor ikväll istället. Men man vet aldrig säkert ^^, hoppas i alla fall!

Skrivet av cjli, 2007-04-11

Visa hela (0 kommentarer)

Snacka om att man vänder på dygnet när man har lov och är ledig. Men jag trivs med det. På nåt sätt är det skönare att vara vaken på natten. Då är man liksom själv och får verkligen vara ifred.

Igår började min övningskörning. Pappa och jag åkte ut till bilprovningen där jag övade på att starta och stanna. Vi backade en gång, testade blinkers och la i tvåan också. Jag tyckte att jag klarade mej bra för att vara första riktiga gången, men pappa var inte riktigt lika imponerad. Han tyckte det blev aningen för många motorstopp. Men vadå, det är faktiskt inte så lätt i början!! Jag är i alla fall nöjd, och det var riktigt skoj!! :]

Mamma och jag gick en halvlång promenad förut. Det var skönt. Har ju inte varit ute och gått på länge, så det kändes bra.

Kollade på en film igårkväll med popcorn till. Det var riktigt mysigt att vara själv och se på film. Såg ”Mean Girls”, den var rätt så trevlig att se, men inget vidare djup. Lånade den av...

Skrivet av cjli, 2007-04-10

Visa hela (0 kommentarer)