En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
cjli

CjLi

5 dagar kvar...!

Snacka om att man vänder på dygnet när man har lov och är ledig. Men jag trivs med det. På nåt sätt är det skönare att vara vaken på natten. Då är man liksom själv och får verkligen vara ifred.

Igår började min övningskörning. Pappa och jag åkte ut till bilprovningen där jag övade på att starta och stanna. Vi backade en gång, testade blinkers och la i tvåan också. Jag tyckte att jag klarade mej bra för att vara första riktiga gången, men pappa var inte riktigt lika imponerad. Han tyckte det blev aningen för många motorstopp. Men vadå, det är faktiskt inte så lätt i början!! Jag är i alla fall nöjd, och det var riktigt skoj!! :]

Mamma och jag gick en halvlång promenad förut. Det var skönt. Har ju inte varit ute och gått på länge, så det kändes bra.

Kollade på en film igårkväll med popcorn till. Det var riktigt mysigt att vara själv och se på film. Såg ”Mean Girls”, den var rätt så trevlig att se, men inget vidare djup. Lånade den av Anna.

Idag händer det inget speciellt iaf. Ligger på sängen och lyssnar på CCR just nu. Om ett tag blir det väl lite fikadags och sen ut och gå en sväng. Senare tänkte jag kolla på den otecknade Peter Pan, har inte sett den. Tyvärr är min "...älskling..." inte hemma idag, så jag kan inte prata med honom över msn. Han vet inte att jag gillar honom. Jag längtar tills skolan börjar så jag får träffa honom igen! Bara 5 dagar kvar efter den här..... :]

Skrivet av cjli, 2007-04-10 14:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?