En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

claraas bloggis

;

Heej.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det kom en tjej som heter Maria och ska komma till klassen på typ torsdagar och fredagar. Det var ttyp det som hände på hela dagen.
Sen ska vi få göra en powerpoint, vilket jag älskar att göra (a), fast jag fick göra den tillsammans med den jag minst ville göra den med. Gud, jag gillar inte henne alls!
Aja, vi ska i alla fall göra en powerpoint om medeltiden, Engelbrektsfejden eller vad den hette.
Okej, powerpoint är kul om man jobbar med rätt person och med rätt 'ämne'. Engelbrektsfejden?! Allvarligt! Jag vet inte ens vad det är! KILL ME! .

Vi har i alla fall fått sluta tidigare än vad jag trodde, 13:30. Skönt!
Tog en buss hem och börja städa direkt! Det värsta jag vet är att städa, men det måste göras!
Man kan ju inte gå runt pengalös, right ;) ?! Jag lagar mat och städar en gång i veckan, så får jag högre månadspeng ;).

Äntligen har jag haft tid att lägga in bilderna på Fantomen när jag...

Skrivet av claraa, 2008-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

;

Hallå!

Han inte lägga in bilder från stallet igår. Jag kom hem rätt sent.
Förresten, visst ser Amanda het ut på den andra bilden ;)

Idag började skolan igen. Gad, vad trögt det gick. Allt började med att jag blev väckt 07:00.
Fast dt var meningen att jag skulle vakna 06:45.
Sen åt jag en frukost på två omgångar :P. Först limpa, klädde på mig, flingor, fixa i ordning rummet, och sen mig själv. Det vart en rätt stressig morgon.
I alla fall, så bar det år till skolan 08:00. Då träffade jag mina underbara vänner Tova, Natalia och Amanda. Dagen har gått jättesegt och det har kännts som om en lektion har gått 100 år.
När skolan var slut följde Tova med hem, och vi gjorde inte så mycket mer än att sitta och spela supertöntiga, men roliga spel. Haha. Snacka om att jag är datanörd.

Idag har jag inte varit i stallet. Jag måste ha någon med mig när jag tömkör, men inte när jag bara är i stallet. Mamma han inte hem idag, och farmor var hemma och var med...

Skrivet av claraa, 2008-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

;

Heej igen.

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen. Jag har fullt upp med att tömköra Fantomen.
Igångsättningen går jättebra och i helgen någon gång kan jag börja travjobba honom. Om ungefär 2-3 veckor kan man börja sitta på honom några minuter om dagen. Fantomen har en liten ryttare på snart 9 år som ska få börja sitta eftersom att hon är så liten och jag börjar bli lite för stor för honom :(. Jag ska till stallet snart och tömköra. Då ska jag be pappa eller mamma fota lite, som ni kan få ta del av! :).

I går till idag sov Amanda här. Vi åkte pulka och hade jättekul. I 'den stora' pulkabacken var det massa ungar, så vi skulle leta efter nån annan på samma berg, vilket tog ungefär 2 timmar för oss 'SUPERSMARTA'.
Idag har vi mest suttit och tråkat framför datorn. Och tagit en del foton,
jag och amanda alltså.
jag och amanda igen. :)

Sedan åkte hon hem, och nu väntar jag på min...

Skrivet av claraa, 2008-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

;

Hej igen sötnus!

Vet att jag redan har skrivit idag, men det var ju lixom imorse, kl 12 typ! Då har det inte hänt något. Eller jo, nej, eller jo, nej det har det inte!
Hursomhelst har jag tömkört min ponny. Det gick väl sådär, det var mest att fösöka jobba rakt fram på vägen, eftersom att det var kramsnö och allt sätter sig som kockor i fötterna på han. Stackarn. Men när jag kom tillbaka skulle hovslagaren komma och sätta på snöskor. Så det blir lättare imorn! Bort med kramsnön!!

I övrigt har jag bara gått runt i pyjamas hela dagen och myst. Det har varit hur skönt som helst. Imorse hade jag tänkt göra nåt med en kompis, men hon får inte åka och göra nåt själv, satt det är ju inte så lätt då. Asså seriöst! Hennes för'ldrar kommer inte låta henne åka nånstans förrän hon är 18 typ! Haha. Lixom, det är ju inget kul att bara vara hemma i Färentuna hela dagarna!! Aja, ingen annan av mina kompisar kommer inte heller få åka nånstans själva förrän...

Skrivet av claraa, 2008-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

Heej.

Jag har varit i Åre och kom hem 30:e. Vi har bara åkt skidor och badat! Supermys.

Igår var jag hemma hos min Vicx. Då var det alltså nyår ^^. Hade jättekul, det vi gjorde hel kvällen var typ att spela Singstar och kolla på TV, och massa raketer förstås xD.
Det var asläskigt för raketerna ramlade och sköts iväg på marken, den där lådan med typ 40 raketer!
Tyyp klockan 3 skulle vi kolla på nån superläskig film, men vi somnade i soffan, var rätt trötta efter allt sjungande. Är i och försig rätt trött just nu efter som man inte kan sova i mitt rum, det blir ljust asfort.

Idag ska jag tömköra Fantomen om typ 2 timmar. Han ska börja få använda och spänna musklerna lite, eftersom att jag snart får börja rida honom igen. I helgen ska han få börja gå med de andra två hästarna i stllet igen. Han har bara fått stått med den lugna ibland, eftersom han inte får leka och springa omkring så mkt. Den andra, Ray-Ban, brukar vilja leka och springa omkring i...

Skrivet av claraa, 2008-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

;

Tjoue :)

Just nu är det inte alls sen kväll men jag är ovlanligt trött för den här tiden. Är aldrig så här trött.
Jag, Jny och Mlli sitter vid datorn och har allmänt tråkigt. Eller ja, skriva på bloggen är väl alltid kul!! Fast vi sitter vid olika datorer. Men ändå :) Vi gör det alla fall tillsammans.
Ikväll har jag kollat på Ensam hemma 3 och Bruce den allsmäktige. Var rätt bra men ändå inte, okej jag tyckte dom var sisådär.

Sov gott!
Todilloue :)

Skrivet av claraa, 2007-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

;

Hejsan!

Idag har jag varit hos en rätt pigg och VÄLDIGT busig ponny, vid namn Fantomen (12-årigt gotlandsruss).
Han har haft en lindrig släng av fång och vi var hos veterinären i fredags och kollade till honom. Det vi gjorde var att trava fram och tillbaka och röntgade. Sedan sa hon direkt att det bara var att börja skritta honom för hand i 1-1 1/2 månad framåt. Sedan får jag börja sitta på honom i skritt och trav i korta sträckor. Så det gick så bra det kunde gå! Skönt! Själv var jagväldigt orolig innan.
Det vi gjorde idag var att vi tog en promenad ner till vägen och tillbaka. Sedan ryktade jag honom ordentligt. Ray-Ban (Fantomens kompis) galopperade runt i hagen utanför så Fantomen kunde inte stå still en sekund. Han är rätt jobbig då för han lyssnar inte hur hårt man än säger till honom.

Idag blev det JULLOV! Väldigt skönt. Har fått massor av julklappar av mina kära vänner Tova, Natalia, Elina och Amanda. Elina fick jag inte av idag, men ändå :) Älskar...

Skrivet av claraa, 2007-12-21

Visa hela (0 kommentarer)