En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

claraas bloggis

;

Hejsan!

Idag har jag varit hos en rätt pigg och VÄLDIGT busig ponny, vid namn Fantomen (12-årigt gotlandsruss).
Han har haft en lindrig släng av fång och vi var hos veterinären i fredags och kollade till honom. Det vi gjorde var att trava fram och tillbaka och röntgade. Sedan sa hon direkt att det bara var att börja skritta honom för hand i 1-1 1/2 månad framåt. Sedan får jag börja sitta på honom i skritt och trav i korta sträckor. Så det gick så bra det kunde gå! Skönt! Själv var jagväldigt orolig innan.
Det vi gjorde idag var att vi tog en promenad ner till vägen och tillbaka. Sedan ryktade jag honom ordentligt. Ray-Ban (Fantomens kompis) galopperade runt i hagen utanför så Fantomen kunde inte stå still en sekund. Han är rätt jobbig då för han lyssnar inte hur hårt man än säger till honom.

Idag blev det JULLOV! Väldigt skönt. Har fått massor av julklappar av mina kära vänner Tova, Natalia, Elina och Amanda. Elina fick jag inte av idag, men ändå :) Älskar er!
Ikväll är vi själva hemma, jag, Emelie, Jenny (Mllis kompis) och Hugo, så vi ska göra hemmagjord pizza. Tvivlar på att jag kan äta det med min otroligt hårdspända tandställning, som spändes igår. Ni som har vet hur det är :(!

Kanske inte skriver imorrn eller en vecka framåt eftersom att jag och familjen åker till Åre. Hoppas pappa har datorn med sig :)
Så jag får väl säga

GOD JUL! :)

Skrivet av claraa, 2007-12-21 16:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?