En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

claraas bloggis

;

Hej igen sötnus!

Vet att jag redan har skrivit idag, men det var ju lixom imorse, kl 12 typ! Då har det inte hänt något. Eller jo, nej, eller jo, nej det har det inte!
Hursomhelst har jag tömkört min ponny. Det gick väl sådär, det var mest att fösöka jobba rakt fram på vägen, eftersom att det var kramsnö och allt sätter sig som kockor i fötterna på han. Stackarn. Men när jag kom tillbaka skulle hovslagaren komma och sätta på snöskor. Så det blir lättare imorn! Bort med kramsnön!!

I övrigt har jag bara gått runt i pyjamas hela dagen och myst. Det har varit hur skönt som helst. Imorse hade jag tänkt göra nåt med en kompis, men hon får inte åka och göra nåt själv, satt det är ju inte så lätt då. Asså seriöst! Hennes för'ldrar kommer inte låta henne åka nånstans förrän hon är 18 typ! Haha. Lixom, det är ju inget kul att bara vara hemma i Färentuna hela dagarna!! Aja, ingen annan av mina kompisar kommer inte heller få åka nånstans själva förrän dom är 18, så vad kan man göra?! Sitta hemma och tråka? Huh?

Sedan har jag ägnat typ 2 timmar av att skriva typ 3 rader om min älskade Amanda på pläjjah. Snacka om att jag älskar hon! Hon är fan hela min värld! Går inte att beskriva hur mkt jag älskar hon!!

Gad, jag ägnar hela dagarna åt den här datorn! Asså jag måste ta och skaffa mig ett liv!
Det är lixom så tråkigt att göra nåt annat hemma. Ingen annan än Amanda (av mina kompisar förstås) kan göra mig glad just nu. Allt går så sjukt trögt!

Aja, nu ska jga alla fall duscha och försöka vara lite social med familjen.

Pöss på dig

Skrivet av claraa, 2008-01-01 17:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?