En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

claraas bloggis

;

Hallå!

Han inte lägga in bilder från stallet igår. Jag kom hem rätt sent.
Förresten, visst ser Amanda het ut på den andra bilden ;)

Idag började skolan igen. Gad, vad trögt det gick. Allt började med att jag blev väckt 07:00.
Fast dt var meningen att jag skulle vakna 06:45.
Sen åt jag en frukost på två omgångar :P. Först limpa, klädde på mig, flingor, fixa i ordning rummet, och sen mig själv. Det vart en rätt stressig morgon.
I alla fall, så bar det år till skolan 08:00. Då träffade jag mina underbara vänner Tova, Natalia och Amanda. Dagen har gått jättesegt och det har kännts som om en lektion har gått 100 år.
När skolan var slut följde Tova med hem, och vi gjorde inte så mycket mer än att sitta och spela supertöntiga, men roliga spel. Haha. Snacka om att jag är datanörd.

Idag har jag inte varit i stallet. Jag måste ha någon med mig när jag tömkör, men inte när jag bara är i stallet. Mamma han inte hem idag, och farmor var hemma och var med Hugo, min bruder.
By the way, så fyller min BÄSTA mamma år på måndag. Just nu så har jag ingen som helst idé på vad jag kan köpa till henne. Ja, ska försöka få med mig Natalia och/eller Tova och shoppa nånstans i helgen. Då kan man väl passa på, right? Eller jag vet! Örhängen köper jag. Diamanter. Helt klart. Hon har bara runda knoppar hela tiden. På tiden att hon får nya ;)!!

Har just fått nybakad kaka av Hugo, så jag har smarrat på den! Mums!!

Puss och hejdåe! <3

Skrivet av claraa, 2008-01-09 19:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?