En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Conny Källviks Blogg

elefanten

Dagens historia
Carl-Bertil har varit i farten igen. Den här gången befann han sig i Mexico. Där träffade han en vän som berättade följande.
Han skulle flyga till en ort i Mexico, men kassan var skral, så han fick en plats ombord på ett transportplan. På planet fanns dessutom en elefant i en bur och en elefantskötare som var asberusad. Under flygningen lyckades elefanten bryta sig ur inhägnaden. Detta medförde att planet fick en vacklande gång, ibland upp, ibland ner, andra gånger gungande i sidled. Nu var det dags för landning. Planet kom vinglande och samtidigt stack elefanten in snabeln i cockpit och började trumpeta.
En upprörd stämma hördes från flygledartornet: - Vad i helvete håller ni på med, och vem fan är det som blåser trumpet ombord?

Skrivet av connykallvik, 2008-06-13 00:42

Visserligen en skröna. Men faktum är att elefanten trumpetar för att uppmärksamma sig själv i flocken. Nu hade han ju blivit skild från sina kära.
Kan i sammanhanget inte låta bli att tänka på en notis jag läste häromdagen både i press och på text-TV.
Minns inte namnen, men Gislaveds kommun förvägrade, låt oss kalla honom Alfred, 90 år,att leva sina sista dagar med sin fru, Hilda, på grund av att han ansågs för pigg.
Det gör ont att skiljas från flocken. Flockbeteendet hos vissa sociala inrättningar verkar i alla fall fungera utmärkt.

Skrivet av Arne, 2008-06-13 12:36

nejdu, ingen skröna, detta är dagsens sanning

Skrivet av conny, 2008-06-13 15:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?