En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Conny Källviks Blogg

Hornblåsarna

Ratatataa
Man ska inte kategorisera och dra alla över en kam. Men när det gäller hornblåsarna så kan jag inte låta bli. De är för all del duktiga yrkesmän, men man måste nödvändigtvis inte skriva det på näsan för andra. De är med andra ord riktiga messerschmittare. Gapiga och stökiga är de också.

Jag frågade en gång en hornblåsare varför de beter sig så. –Tja, därhemma gapar och skriker alla, så där går inte att göra sin stämma hörd, men här lyckas det bättre.

Och så detta att ha varit stora förlorare i krig. Det kan en hornblåsare aldrig acceptera.

Och hit kommer dom och missbrukar allemansrätten. Ett gäng skränandehornblåsare kom hit och hade öppnat en bom och parkerat sina husbilar mitt på skogsvägen. Markägaren var ursinnig men dumskallarna hänvisade nonchalant till allemansrätten. Men markägaren låste in dem så de kom varken ut eller in på en hel vecka. Där fick dom en läxa.

Nej, mitt förslag är att detta herrefolk inringas av en sju meter hög mur.
Sen kan de ju försöka att träna stavhopp. Med en sådan åtgärd besparas vi att detta ogräs sprids vidare utanför hornblåsarlandet.

Skrivet av connykallvik, 2008-07-12 23:39

När jag var aktv i tjänsten hade jag ett uppdrag när det gällde Sahlgrenskas växel och var inhyst på ett hotell vid järntorget.
För att vinna lite tid hängde jag på nyckeln inför en stärkande frukost.
Två bussar med "hornblåsare" anlände fem minuter före öppning. De stormade in utan hänsyn till köbildning och var som egyptiska gräshoppor.
Jag lyckades trots allt få en kopp kaffe och två torra brödskivor utan smör. Allt annat var uppätet. Den gången vann de i alla fall kriget.

Skrivet av Arne, 2008-07-16 08:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?