En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Conny Källviks Blogg

Hämnden

Hyreshuset som blev en ruin
Den här historien är verkligen sann, även om den kan låta fantasifull. Men med hänsyn till inblandade personer har en del namn och platser utelämnats.

Carl var vid den här tiden i sina övre tonår. Han hade då ett förhållande med en kvinna från ett öststatsland.
Han trodde i sin naivitet att de hade ett fint förhållande. Men en kväll då han kom till lägenheten låg hans kvinna där och älskade med grannen. De observerade honom aldrig, han gick ut och stängde dörren med en kraftig smäll.

Vid denna tid var Carl involverat i ett känt(ökänt) mc-gäng. Han berättade för kompisarna vad som hänt. Dessa hyste inga skrupler och lovade att ge älskaren en läxa. De skar sönder däcken på hans bil. Älskaren var bokförsäljare. De lyckades komma över hans orderbok, vilken de förstörde. Detta medförde att han förlorade sitt arbete, vilket ju också var avsikten.

Kvinnan, som nu förstod sammanhanget, fick kalla fötter och flydde till en lägenhet som hon innehade i öststaten. Men även här hade mc-gänget sina förgreningar och lovade att ”stöka till det litet” i lägenheten.

De skred till verket en sen natt i vinterkylan. De hade dragit på sig speciella overaller och utgav sig att komma från gasverket. De gick runt och väckte upp hyresgästerna. Man sa att en gasläcka uppstått och att hyreshuset omedelbart måste utrymmas.
Huttrande människor i pyjamas eller underkläder kunde tio minuter senare se hur hela hyreshuset exploderade och blev en enda ruin.

När Carl kom till platsen senare mumlade han för sig själv:
-Det där vill jag verkligen kalla att stöka till det.

Skrivet av connykallvik, 2009-01-06 03:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?