En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Conny Källviks Blogg

Jag har försökt plantera solrosor men misslyckats. Men nu har jag kommit över inhemska
filippinska frön. Ägarinnan påstår att fröna bara ska sättas halvvägs ner i jorden. Låter konstigt, kan detta vara riktigt? På internet läser jag att fröna sås 3 cm ner i jorden.
Tacksam för råd/tips.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-20

Visa hela (2 kommentarer)

Ännu har jag inte fått något besked på mitt förslag till biblioteket/kulturnämnden, men man får ta hänsyn till att det är semestertider så det kommer nog svar så småningom.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Han skulle vid det här laget vara i Afghanistan, men papperen är ännu inte i ordning så det får vänta. Lika bra det så han får lite respit på livstiden.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har nu beslutat att om möjligt publicera Karl Sandbergs historier, Och har därför kontaktat kulturnämnden i Åmål samt Åmåls bibliotek om intresse föreligger.Få se hunt det kan gå.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-12

Visa hela (0 kommentarer)

En kobra bland blommorna på andra sidan gatan väckte stor uppståndelse. Kvinnorna började skrika och svära. Beväpnade med knölpåkar gick de till angrepp. men kobran lyckades undkomma, som lär ju vara en av världsens giftigaste ormar, så det var nog lika bra.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag var på väg till Kongsvinger i Norgde med en kompis. Då vi kommit en bit in på norska sidan hände följande:
En norrman fraktade en byscha på en kälke efter traktor. Av friktionen hade det tagit eld i kälkens bogträ. Han sprang nu och pytsade vatten från en kaffekokare ur en intilliggande bäck under det han skrek till oss:
"Nej dette var rart, det är ikke noen som kommer å tru mej!!

Skrivet av connykallvik, 2009-07-09

Visa hela (0 kommentarer)

Karl Sandin som var vaktmästare vid Ånimskogs kyrka, fann en dag en levande fisk på grusgången vid kyrkan. Hur hade nu detta gått till? Jo, förmodligen var det en fiskgjuse som tappat den då den flög över kyrkan efter fiske i Ånimmen. Kalle hävdade i alla fall att det var en flygfisk!

Skrivet av connykallvik, 2009-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Vår slyngel till son färgade en dag håret brunt i stället för svart före han gick till skolan. Antagligen skulle han imponera på en nyfunnen flickvän. Men det skulle han inte ha gjort. Läraren tog honom i upptuktelse: Nu går du hem och tvättar ur det här och kommer genast tillbaka. Här följer vi reglementet, förstår du.
Och så fick det bli. Men visst är det bra att eleverna har regler att följa.

Skrivet av connykallvik, 2009-07-07

Visa hela (0 kommentarer)