En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

reality

Silence

Det står fullkomligt stilla inuti huvudet, samtidigt som det bara bubblar över av känslor, ord och tankar. Det är så mycket man vill säga, men som man inte alls kan säga. Mycket av det man vill ha sagt sårar egentligen, därför kanske man hejdar sig själv en aning. Men endast en liten aning.
Jag brukar inte bry mig speciellt mycket om att jag sårar människor. Just för att det händer till slut ändå. Och dessutom sårar människor varandra oavsett situation. Även sig själva. Det är så jävla.. jag vet inte. Onödigt kanske? Nej, man behöver såra. Ibland. Precis som man själv alltid kommer bli sårad på ett eller annat sätt. Det ligger i människan natur.

Och jag hatar det faktumet att du fortfarande inte kan visa att du bryr dig på det sättet jag vill. Fast det jag hatar allra, allra mest är att DU alltid lyckas såra mig med dina ord. Du har fortfarande inte lärt dig ett skit, trots att jag gång på gång bett dig om det. Men nej, du fortsätter precis som innan. Som om jag aldrig ens öppnat min käft. Varför gör du så? Vad vinner du på det egentligen?
För jag menar.. hur jävla svårt kan det vara att bara skicka ett sms och kolla om allting är okej? Eller kanske tillochmed ringa i 30 sekunder bara för att fråga om jag har det bra? Men så långt tänker du aldrig.
Du har sån jäkla annorlunda syn på hur man visar att man bryr sig. Du menar alltid att du visar hur mycket du bryr dig när du skjutsar mig om jag ber om det. Visst, det är väl ett sätt. Men enligt mig visar du det helt fel. Men sen blir jag ju aldrig nöjd med något överhuvudtaget heller. Om inte saker och ting görs på mitt sätt. Men vissa saker måste göras på mitt sätt, annars funkar det inte.
(Och ja, ibland får man fan vara egoistisk.)

Jag har blivit så jobbigt bitter den senaste tiden. Och jag har definitivt tappat orken till allting som har med livet att göra. För jag menar, finns det egentligen någon mening med att kämpa?

Skrivet av cottoncandy, 2007-11-18 23:51

det finns alltid en mening varför du ska kämpa, jag har kämpat för rätten att vara jag i hela mitt liv och nu har det äntligen gett resultat, så fort sätt kämpa oavsett ad du kämpar för

Skrivet av Molekylen, 2007-11-18 23:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?