En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

reality

Bitches and hoes.

ÅH, jag blir verkligen trött på mig själv ibland alltså. Jag kommer på mig själv gång på gång med att sitta och snoka. Men till vilken jävla nytta? Jag blir bara förbannad.
Jag vet att jag inte är enda tjejen som finns som han kan ringa, men ändå så vill jag bara det. Och jag hatar det. Mest för att jag låter mig själv bli den där personen jag absolut inte vill bli. Men hur enkelt är det egentligen?
Jag tror inte det minsta på kärleken, överhuvudtaget. Vad gör man då? JO, man gör precis som alla andra på 2000-talet. Man knullar runt. HEJA LIVET!!

Men vad fan, någon gång måste man ju faktiskt ta sig i kragen. Växa upp och leva ett lugnare liv. Ofta man kan bete sig såhär när man är 25+ liksom. Eller ja, självklart kan man. Men vad är meningen? Då framstår man mest bara som patetisk. Åtminstone om man är tjej, heja livet ännu en gång.
Karlar har det fan så mycket enklare. Även om dom är 35+ och får ragg på krogen så blir dom klassade som pimpar medans en tjej skulle verka totalt jävla desperat. Vad är skillnaden egentligen? Borde inte det där sluta upp någon gång liksom. Vi är alla människor, alla människor har behov. Även vi tjejor.

Och jag känner bara för att klaga så jäääävla mycket på allt och ingenting alls just nu, och det har jag tamefan all jävla rätt att göra också. Tacka Sverige för yttrandefrihet säger jag bara.
Och tacka gudarna för den som uppfann öl. Den personen skulle jag lätt gifta mig med, utan tvekan.

Och imorgon är det fredag, det gillar vi. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!!!! Kan det bli bättre än så?!

Skrivet av cottoncandy, 2007-11-30 01:15

öl och feminism dom saker som gör livet värt att leva

Skrivet av Molekylen, 2007-11-30 06:02

Gift dig med mig så låtsas vi att det var jag som uppfann ölen.

Skrivet av heroic, 2007-11-30 10:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?