En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

reality

Så jävla mycket falskhet.

Åh, jag har verkligen lyckats hamna i en sån period när jag bara stör mig på människor mer än någonsin. Jag förstår inte grejen heller.
VARFÖR är allai grund och botten så jävla falska för? Ingen jävel är 100% ärlig mot en, och kommer aldrig vara det heller. Det tisslas och tasslas bakom ryggen på en, men man får då fan aldrig höra något sägas rakt ut. Och när jag säger alla människor är självklart inte jag något undantag.
Men jag blir så jävla trött på att vi är såhär. Varför lär vi oss inte bara att vara 110% ärliga, säger precis som vi tycker, även om det kanske sårar? JO, just för att vi är lika jävla fega som vi är oärliga. Man är rädd för att säga som man verkligen tycker. ÄH, bullshit!

Och ibland har jag verkligen bara lust att byta ut vissa av mina s.k vänner också. Folk som bara låtsas, ofta man orkar med sånt ens en gång. Här sitter man och försöker styra upp grejer, folk är hur på som helst, sen när det är dags hör dom fan inte av sig. Och dom svarar inte när man själv hör av sig heller. Vad fan är då meningen med hela grejen om man får fråga? Jag blir mest bara irriterad på det. Det minsta man kan göra är för fan att höra av sig och säga att man inte kan komma, eller inte vill komma eller vad fan som helst.

ÅH, vad jag är så jävla irriterad idag. Och plus att jag måste städa också, SKITKUL. För nu ser det verkligen förjävligt ut här. Men heja livet, jag orkar fan inte ens ta tag i det.

Skrivet av cottoncandy, 2007-12-03 14:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?