En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

reality

i'm still too tired to care.

Du sliter sönder mitt hjärta varenda gång vi ses. Dels för att så fort det blir tjafs måste du verkligen poängtera att vi inte har något förhållande längre, att vi inte alls behöver höras av hela tiden och att vi inte behöver ses osv.
MEN, tänk om du någon gång kunde tänka på hur det känns för mig att få dom orden slängda i mitt ansikte. Jag vill bara slå dig sönder och samman varje gång du säger det. För det gör så förbannat jävla ONT! Jag VET att vi inte har något förhållande, vi kommer aldrig ha det igen. Men måste du hela tiden göra allting så svårt?!

ÅH vad jag älskar dom här dagarna när allting bara känns helt åt helvete. När allting man gör bara blir fel och man vill inget annat än att gråta. Men gråta är överskattat, det gör jag för helvete jävla mycket ändå. Jag känner mig så jävla svag och patetisk. FYFAN FÖR LIVET!
Och nu låter jag som världens jävla emo-barn. Svart och svår, hej och hå!
Men så är det fan inte. Jag behöver bara få ner allting, någonstans. Och hej, jag väljer nog inte det smartaste sättet att printa ner allting, men det skiter jag fullständigt i. Folk behöver inte läsa..

Och jag börjar hata mig själv mer än någonsin nu. Just för att jag bara faller sönder så enkelt, så lätt. Minsta lilla motgången och jag sitter och gråter som ett barn. Jag blir helt bedövad av allting och bara ligger och gungar fram och tillbaka. DET HÄR ÄR FAN INTE JAG! För bara två år sen var inte det här jag, då var jag inte såhär svag och ynklig. Då lät jag inte motgångarna förstöra mig.
ÅH, jag skiter för fan i det här..

Skrivet av cottoncandy, 2007-12-05 18:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?