En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

reality

När kroppen vill lämna jordelivet.

Min kropp håller seriöst på att ge upp det jordsliga livet och bege sig mot den andra sidan. Eller det känns åtminstone fett mycket som det.
Jag har skitont överallt, och jag orkar knappt röra på mig. Vart har min energi tagit vägen? Semester tiderna är ju faktiskt över, för ett bra jävla tag sen. Heja livet om jag håller på att bli sjuk. Det får fan inte hända, inte just nu. Jag har grejer att göra i helgen, som verkligen måste göras. Min öltörst måste släckas, och det ska bannemig ske.

Och jag låter som världens bittraste människa hela tiden. Folk jag inte ens känner frågar mig ofta varför jag är så bitter. DET om något är ganska så stört. Och varför är jag bitter egentligen? Hah, roligt det där.
Men på riktigt, kan man vara annat än bitter? Den här världen vi lever i är ju minst sagt.. udda. Dålig. Blä.
Och jag finner egentligen inte ens ord för det jag skriver, men det skiter jag i. Jag skyller på att min kropp vill dö. Det är nästan så illa så jag funderar på att lägga mig och sova. Men hur bra kommer man lyckas med det egentligen? Inte bra, inte bra. Så jag kanske borde sätta igång antingen corpse bride eller varför inte nightmare before christmas? Underbart! Tim Burton, i all sin ära. Herre min gud (öh, bra uttryck).

Nej fyfan för livet idag alltså. Eller bara för tillfället.
Och dessutom stör jag mig enormt på en viss herre som sitter och försöker tjata till sig sex. FASTÄN jag flera gånger under samtalet sagt klart och tydligt NEJ!! Vart ligger det svåra? Han ger sig på försök genom att muta mig med öl. Det är bara ren ondska. Klart jag blir sugen på öl, men absolut INTE på honom. Inte ens chans. Nej usch!
Och jag är verkligen en ytterst intressant människa märker jag, absolut. Haha, vilket jävla skämt. Men vem fan bryr sig?
Nej, film var det.

Skrivet av cottoncandy, 2007-12-07 02:15

Äh, ta ditt skit och kom hit istället!

Skrivet av Dänih, 2007-12-07 23:54

negativa är vi alla, det positiva är att det går över, trott eller ej... att komma ihåg är att man har rätt att vara hur jävla bitter som helst!

älska nightmare before christmas <3

Skrivet av TunnSomLuft, 2008-02-14 12:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?