En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hur ska man någonsin lära sig andas på nytt, när man förlorat den man älskade högst på hela jorden? Det känns som om det är världens svåraste grej, man har nästan glömt bort hur det är att andas ensam. Trots att det gått lite mer än ett år så känns det fortfarande som att jag andas din luft. Det är du som gjort mig hel, eller GJORDE är nog snarare rätt ord.
Du fyllde den där biten i hjärtat som alltid fattades, men du trasade sönder allting. Och jag har aldrig riktigt kunnat förstå varför heller, och du svarar ju inte heller.

Det är så mycket jag vill ändra på, men vart börjar man som sagt? Hur fan ska man våga ta det där klivet? Det är som om man levde i en liten bubbla, och bubblan är helt omöjlig att ens försöka förstöra. Man lever i sin egna lilla värld, med sina egna regler och rutiner. Men jag vill inte längre vara fast i det. Jag vill slå mig fri, och leva igen. Precis så som jag gjorde en gång förr.

Och dagen är ju inte till stor nytta. Jag...

Skrivet av cottoncandy, 2007-11-26

Visa hela (0 kommentarer)

Det står fullkomligt stilla inuti huvudet, samtidigt som det bara bubblar över av känslor, ord och tankar. Det är så mycket man vill säga, men som man inte alls kan säga. Mycket av det man vill ha sagt sårar egentligen, därför kanske man hejdar sig själv en aning. Men endast en liten aning.
Jag brukar inte bry mig speciellt mycket om att jag sårar människor. Just för att det händer till slut ändå. Och dessutom sårar människor varandra oavsett situation. Även sig själva. Det är så jävla.. jag vet inte. Onödigt kanske? Nej, man behöver såra. Ibland. Precis som man själv alltid kommer bli sårad på ett eller annat sätt. Det ligger i människan natur.

Och jag hatar det faktumet att du fortfarande inte kan visa att du bryr dig på det sättet jag vill. Fast det jag hatar allra, allra mest är att DU alltid lyckas såra mig med dina ord. Du har fortfarande inte lärt dig ett skit, trots att jag gång på gång bett dig om det. Men nej, du fortsätter precis som innan. Som om jag...

Skrivet av cottoncandy, 2007-11-18

Visa hela (1 kommentar)