En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

craaazy__s bloggis

Ja det blev öltältet igår då.. först va jag inte så sugen för jag var så förbannad på en kompis. men sen ändra jag mig då.
Först så gick jag hem till carro. och hon gjorde iordning sig.. sen gick vi hem till emelie som bor granne med carro. så satt vi där innan vi skulle gå till tåget för att åka till leksand. när vi kom till tågstationen så stod vi där ett bra tag. och sen insåg vi att det inte kommer något tåg.. så vi fick lov å ringa runt till alla som vi kände... och fråga om dem kunde skjuttsa oss till leksand. men ingen kunde så då blev det kris. vi gick upp till emelie och fortsatte ringa.. sen såg emelie att det kom en bil utanför henne så hon och jag sprang till balkongen och skrek : kan du skjuttsa oss till leksand? om du får bensinpengar? det är värkligen kris. så han ba ja ja . det kan jag väl hahhaa. så till slut fick vi skjutts till leksand då.. 1 timme innan allt stängde liksom.., lite onödigt men men.. så fort jag kom dit så köpte jag mig...

Skrivet av craaazy__, 2007-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Ja ikväll kanske det blir öltält då :) Ska väl dit med några kompisar hade jag tänkt..
synd bara att carro inte är 18 då :/ hon fyller om lite mindre än 2 månader .. på valborg haha! så då får hon komma in.. jaja..

Ville ju färga håret nu. men finns ju ingen som kan göra det.. så får väl ta det imorgon då.. Surt. men men..

Ska väl duscha nu hade jag täänkt. sen sminka mig och så..


Saknar dig Älskling :(
Älskar dig!

/ S

Skrivet av craaazy__, 2007-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

Saknar min Älskling:(

Skrivet av craaazy__, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

hmm. sitter här och har skit tråkigt. dricker öl alldeles för mig själv.
vill hitta på något kul. men vet ju inte vad man ska hitta på för något. suck..

Och saknar min älskling så mkt.. han är i mora och jobbar . Jobbigt. men men.. får ju träffa han på fredag. och då blir det nog fest.

Och snart är lovet över... börjar på måndag. och dagarna går så himla snabbt. om inte det kunde gå lite segt när man hade lov och när det är skola så kunde tiden gå fortare. men men. tycker inte om skolan men men.. finns nog många som inte tycker om skolan.. när vi började skolan så trodde jag att skolan skulle krascha totalt för mig.. hade sån jävla hög frånvaro. fick 2 varningar. fick sitta och prata med rektorn å allt men nu går skolan skit bra för mig :) under denna termin så har jag varit borta 2 ggr :P wow. haha .. jaja!

Vafan ska man ta och göra? snart går Christer och dem å lägger sig också. så sitter man uppe helt ensam och har tråkigt .. faaan. jag...

Skrivet av craaazy__, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)