En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
danpark

Mina Elskåp

Freedomfighter

Skrivet av danpark, 2017-01-31 17:06

Pinkade du på kvittot dan? Det ser så ut. Ja de är väl hjältar i din värld likt Hulken och Åsa Boden Hjalmar Branting adolf shittler och Fredrik Reinfeldt.

Skrivet av ropen skalla valla åt alla balla, 2017-01-31 18:44

Racistnazisten vegan? Oj nu pruttar rumpan och det blåser orkan i mitt huvud migrän? Nä ba käbbel och chokladen i svarta påsen jag hittade men Ulla sa att jag skulle lämna var osmaklig. Finns egentligen bara två partiledare som kan leda en riktig regering och styra ett land som Sverige. Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor. Det är ytterst viktigt att det inte kommer fram till medias kännedom.

Skrivet av Stefan Stolpskott Löfven, 2017-02-06 19:30

Allah svenska lättlurade ska tvingas på islam och flickor och kvinnor ska underkasta sig islams regler blint det är viktigt men det elementära är att banken ger ränta aktier och obligationer och att vi politiker får vår skyddade framtid ekonomiskt säkrad genom försäljning av landet och befolkningen tjänar som slavar. Skatterna höjs med 1100% så kan de unga politikerna få en riklig avkastning och minst 40 års pension. Detta är framtiden för oss alla politiker och parlamentariker myndigheter och byråkrater tjänstemän och chefer. Vilken tur att ingen media varken den sanna eller alternativ någonsin får veta det. Samarbetet med olika rika länder ska också ge den avkastning som är nödvändig för en ekonomiskt oberoende framtid.

Skrivet av Stefan död åt Sverige Löfven, 2017-02-07 22:43

Dan Park. Du är en hjälte! Fortsätt sprida din icke politiskt korrekta konst.
För det behövs nu mer än någonsin! Tack :-)

Skrivet av Hjälte, 2017-02-11 04:35

Mello för mindre bemedlade som saknar egna liv. Är nog ett måste för alla i Malmö.

Skrivet av Arnes penningar, 2017-02-18 21:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?