En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
danpark

Mina Elskåp

Springarhets

Skrivet av danpark, 2017-02-08 12:52

Har slashas Vilk(en då?)s ritat teckningar åt dig Dan Ballspark? Jag heter är 60 år och stassministär i Färgestad nej men vart kom det ifrån? Mina fingrar är som lortiga prinskorvar nej nej nej! Sluta skriva fel och nu jäser det i magen och rumpan pruttar värre än en ilsken V12:a som vrålar iväg. Månne det sluta väl.

Skrivet av Stefan Stolpskott Löfven, 2017-02-08 19:04

Uhhh!! Mik ska knulla hans mamma, hans syrra och hans guldhamster!!!

Skrivet av Neger Niggersson och Blatte Blattowitz, 2017-02-08 20:52

Daun Paak gillaa Göudrön sjyyman.
Dei veit jao för ha fick bonge nåår jao visaa mitta aunus föur ha.

Skrivet av Gudruns anus, 2017-02-08 22:40

Alltså jag blir så upprörd över dina hetsande motiv mot invandrare som inte gör annat än väl här i Sverige. Det är en billig myt att utomeuropeiska invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Titta bara på Malmö det är ju fridfullare än någonsin.

Skrivet av Kulturmarxist, 2017-02-10 06:19

Vad härligt att bo i Malmö där det händer lika mycket som i Tavelsjö. Inga brott, all eventuell kriminalitet begås av Malmös svenska befolkning enligt den enda trovärdige rikspoliochef Dan Eliasson. Det finns ingen AFA lika lite som det funnits det de högerextrema kallar våldsbejakande vänsterextremister det är bara käbbel alltsammans. Nazismen måste bekämpas asylinvandringen ska bara öka så att jag blir Sveriges rikaste partiledare. Då är allt som det ska och cigaretter, öl och vegan livsmedel ska höjas momsen på till minst 1100%! Då svälter nog racistnazisten i Malmö ihjäl. Ju tidigare desto bättre och alla pensionärer och studenter. Det sa min morfar och han är min förebild för jag ljög i media.

Skrivet av Stefan Stolpskott Löfven, 2017-02-10 18:54

Its diskho tajm Cuba down town Copacabana oh fuxxin Havanna oui Que Sera Mi Vida Vodafone is Leif and now Patrick Hernandez we re bourne bourne bourne bourne to be malaj as we gotta go home to Boney M where we gonna knock knock knock on wood while Video killed the radio star and Promises said Baby its you ring my Bell and the year was...

Skrivet av Disco Stu shakes wiener for you, 2017-02-10 21:17

Sverige behöver starka och arbetsföra män från mellanöstern och Afrika som förvisso inte behöver arbeta här i Sverige utan lyfta bidrag hela sina liv och naturligtvis ta för sig av alla fagra jäntor. Svensken ska straffas hårt med ockerräntor till högt belånade bostäder. Hens har dispens från slaveriet då de kan göra profit på andras identitet i sann hipster-anda.

Skrivet av Kulturmarxist, 2017-02-11 09:40

1979! Minns vi inte alla hur det gungade i golven på diskoteken och armar och ben och bröst och rumpor skakade loss ja! Glädjen stod högt i tak där globarna snurrade och färgerna flödade i takt till musiken. Tider som aldrig flytt vi har bara flyttat in och ut ur olika lokaler för så länge musiken är odödlig och det är den så kommer vi alltid att samlas och dansa, skratta, dricka alkoholfritt och umgås till långt in på småtimmarna. Vart? Det en hemlighet förblir. Inga politiska avfall är någonsin Välkommen!

Skrivet av Disco Stu shakes wiener for you, 2017-02-11 15:00

Med flera exemplar av Karl Marx självbiografi och Mein Kampf och korhanen behöver jag inte köpa något toalettpapper eller elda några tidningar. Helt fantastiskt! Lite Aspen gräsklippar bensin som jag fick av en bekant tänder jag till och med eld på asfalt och genomblöt trä. Härligt att förena nytta med nöje. God middag.

Skrivet av Muhammed var en pedofil, 2017-02-12 19:33

Hej jo jag måste förtydliga resan till Iran. Anledningen att Ann Linde tvingades bära slöja var på grund av mig eller rättare sagt gaserna. När rumpan ska prata affärer så tvingas alla hålla för näsan ja egentligen ville alla ha gasmask men då skulle befolkning och politiker tro att jag var allah och Ann var Muhammed och övriga var soldater från något krig och det är ju SverigeDemokraterna som är nazister och såsialdemonkraterna som är bäst jo o så är det så det så det har den välutbildade historikern Henrik Arnstad sagt och när han och alla andra som säger det jag vill höra säger det så är det sagt så. Allt annat är käbbel.

Skrivet av Stefan Stolpskott Löfven, 2017-02-13 19:01

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?