En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
danpark

Mina Elskåp

Pride?

Skrivet av danpark, 2017-08-05 12:50

Är det Henriet som rider Daniella Fredrika Traumz? Dacks att smörja vapnen och öppna ammunitionsvalvet. Vi måste fortsätta övningsskjuta så att allt är inskjutet när det väl ska användas. Hip hop stan absurdistan Dan

Skrivet av mongo Malmö destilleri, 2017-08-05 16:10

Nytt inslag i paraden i år var "kärringar som vill knulla hazarer". Lär säkert bli återkommande. Vi står inte uuuuutt!!!

Skrivet av Admira Thunderpussy, 2017-08-05 21:48

Klanders Borg har rätt kvinnor är som han uttrycker det och det är alla svenskars fel att deras kvinnor blir våldtagna det är ju ändå viktigt att våra guldbarn måste trivas och då får Sverige uppoffras och utryckningsbilar och personal träna sig i socialt umgänge på sant demokratiskt sätt. Allt som alla käbblande svenskar tycker är det minsta fel ska de straffas med genom sharialagar och islam ska bli Sveriges nya religion. Själv flyttar jag och Ulla utomlands tillsammans med Margot och alla som är makthavare till obebodda landskap där vi får vara ifred. Hela kostnaden för oss alla landar på de dummaste skattebetalarna. Bra att det fortfarande fungerar att ljuga sig till ett drömliv. Nu blir det att bajsa för jag har rännschita efter all god mat och alla drinkar och de förförande delikata Purex chokladkakorna. Hej så länge.

Skrivet av SSL Stefan Stolpskott Löfven, 2017-08-06 19:37

Jag tycker om spytt i panna som farmår Tillagar av fiskrens det är lika gått såmm Falafelrulle med äckta najgour bayze såmm Dan Park brukar eda när han druckit tillräckligt många öil på Mollysvången.

Skrivet av Johan är bäst blev kickad å ena häst!, 2017-08-06 21:14

Ida har ja edet en pizza som hittor "Räktrålare" de va skinka o ost o bearnaisesås o kryddor o inbakad o den va nock ente bra för bajset kommor i strida strömmar o de e väldans niagarafallet men nu drickor ja "underberg" o drickor kung starköl så nu e de litta bättre.
Mvh/Johan.

Skrivet av Johan, 2017-08-08 22:02

Är det någon som förstår det som står här ovan? Det ser värre ut än arabiska blandat med negerianska och hebreiska kanske det är serbokroatiska eller bolivianska? Det vet man aldrig. Vad vet man aldrig? Ja inte vet jag. Jag kan inte veta allt. Vem vet inte du och inte jag och inte han eller hon men Håkan han vet.

Skrivet av signar tur, 2017-08-09 18:37

Rackarns Dan nu missade du ju hela evenemanget. Det var ju mindre bra men det passar nog en folkölsanarkist med permanent sugbegär.

Skrivet av Sörple sa Johan om suppen, 2017-08-10 19:25

Nej nu går skam på torra land ser jag där minsann!

Skrivet av Skrivet av, 2017-08-10 20:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?