En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

denlillasmurfens bloggis

Hahah, kanske blir lite skumt att skriva om en å samma person i hela bloggen.. Men hon är den ända ja lixom tänker mkt på och kan skriva precis hur mkt som helst om! Vi har varit tillsammans i 2 månader och en vecka för att vara exakt :) tiden går väldigt snabbt när ja e me dej älskling ibland vill ja inte att du ska åka hem :( för jag är så glad å lycklig å lugn när jag är me dej sarah :) de är bara för underbart! ojojoj asså! Du är och kommer ALLTID att betyda mest för mej gumman! Trodde aldrig att de skulle finnas nån så underbar tjej som dej! Men där trodde jag heeelt fel.. Hur kan en helt vanlig kille som jag vara värd en sån underbar flicka? Tänk om inte du hade skrivit till mej på pea.. Då skulle inte jag sitta här fylld av lycka och skryta om dej älsk. Det är är bara För j*vla underbart!

Vill skriva mkt mer om dej Sarah för de finns så mkt å skriva om dej! orden tar aldrig slut
Men jag har ju min tant här som blir grinig på kvällarna när ja...

Skrivet av denlillasmurfen, 2007-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

Sekunder,timmar,dagar å månader bara rinner iväg! men desom inte rinner iväg är min kärlek till min älskling sarah! Har samma känsla kvar i magen som ja hadde när ja träffa dej första gången gumman! glömmer aldrig den dagen, för de va den dagen då mitt liv började på nytt igen. De va då allt blev ljust igen å solen börja skina på mej! Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt... å de är ju sant, för de har ju redan gått 2 månader snart gumman men de känns ändå som att de har varit du å ja ännu längre! Jag vill att de ska va du å jag livet ut sarah! för då behöver ja inte oroa mej för att månaderna bara vandrar förbi om de är du å ja livet ut.Jag är hur j*vla stolt som helst av att du är min älskling och att bara hålla dej i handen gör att jag spricker av lycka! Jag älskar dej sjukt mkt älskling å hoppas att du vet de! ingen å då menar ja verkligen INGEN betyder lika mkt för mej som du gör!

Omar Moktar...

Skrivet av denlillasmurfen, 2007-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet att vi inte har kännt varandra så länge... Men det känns som vi har varit vänner skitlänge! Ja tycker synd om dej gumman =( det märks på dej när man e me dej att du inte är glad =/ att de är nånting som fattas i ditt liv! Men du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dej! vad som än händer! Jag stöttar dej mer än gärna om du mår skit, tröstar dej gärna om du är ledsen! Vill att du ska kunna känna att du kan komma till mej om de är nåt. Jag vill att du ska vara lycklig och kommer inte att ge upp förens jag har klarat det! tror jag sätter punkt före här nu för tillfället, men inte för att ja inte kommer på nå mer att skriva. Utan jag slutar för att annars skulle de bli oändligt me sidor! Vill bara att du ska veta att Du har en stor plats i mitt hjärta Bästis <3

Skrivet av denlillasmurfen, 2007-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Sarah. du betyder allt för mej älskling! från första dan jag träffa dej så kännde jag att du va den rätta för mej! Jag kan inte förklara med ord hur J*vla mkt du betyder för mej, har aldrig haft så här starka känslor för nån förut. De är snart en månad vi har varit tillsammans och jag hoppas att de kommer att vara vi månad efter månad efter månad! Jag vill dela mitt liv med dej älskling =)
Du har den största platsen i mitt liv å Hjärta gumman! Glöm inte de =) Varje dag innan jag går å lägger mig så ligger jag å tänker på dej =) de är så underbart att tänka på dej! Ibland tror jag att jag drömmer... Men jag börjar inse att de är 100% verklighet :D Ibland gråter jag av lycka när ja bara tänker att du är min, och att jag verkligen är värd en sån underbar tjej som dej! Jag har mått skit ett tag innan... Men de har jag lagt bakom mej nu! Det går inte att vara ledsen längre, mit liv är bara fyllt av lycka just nu. Och jag vill å hoppas att den lyckan av att...

Skrivet av denlillasmurfen, 2007-09-30

Visa hela (1 kommentar)

Hej... hade tänkt att börja skriva blogg från och med idag. ja är ingen bra skrivare =/ men de ska nog gå bra ändå =)

Skrivet av denlillasmurfen, 2007-09-30

Visa hela (1 kommentar)