En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
diddi

Minibloggen

detta är en blogg som handlar om mejj som glad, sprallig, galen, blond, fotande, finlandsvensk skoltjej i min blogg får du också ta del av sakerna som händer i mitt liv, jag bjuder på bilder jag tagit. och kom ihåg att njuta av det du läser och att kommentera!

heej igen,, jag skriver bara snabbt ett inlägg sätter int in nån bild! men jag ska bara skriva att vi har varit på glögg hos en granne,, där var många och vi hade kul! sen så har jag lite ändrat schemat till imorgon en bekant som är vår granne sa att han eldar bastu imorgon och så får vem som helst komma dit förstås flickorna och pojkarna skilt! jag bor ju i ett höghus så där i källaren finns en bastu som är jättestor så många kan gå på samma gång och bastu det ska bli kul^^ (elr jag vet faktiskt inte jag har aldrig bastat där!) men iaf så ska det bli en superbra dag imorgon det är jag säker på!!!

men tyvärr har jag magknip just nu och det är lite mindre trevligt!!! men hejdå och sov gott för imorgon väntar mycket spännande!!! ^^

Skrivet av diddi, 2009-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

Heej,, jag har just gjort senap till julskinkan blää,, jag gillar inte senap men hjälpte ändå till med att göra en saffran-senap!

nå iaf så har jag int gjort så myki ida,, jag längtar bara till imorgon de e så roligt då!

först så vaknar man, man sätter paketen under granen, man öppnar lucka nummer 24 i julkalendern! sen kommer mommo och moffa, man far till gravgården, man äter risgrynsgröt, sen får vi alltid öppna ett paket på dagen! sen tjaa, man tar det lugnt och pratar och så..,, sen så ska man äta, äta och äta mer och mer och mer i flera timmar!! haha,, och sen änligen dags för paketöppning!

ja så ser min dag ut imorgon!! underbart..,,,
sen måste jag bara lägga in en bild som jag hitta för jag får ju int fota nå med kameran så jag sätter in en bild som jag fota igår!!!

hejdå nu har jag int mer att skriva ska kanske lägga in ett inlägg till idag men var int säker!

Skrivet av diddi, 2009-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

heej,, måste bara säga att jag extremt väntar på julen just nu! det känns som om att den är så nära men ändå måst man vänta så länge...

sen måste jag bara visa en bild på mig en som min lillebrorsa tog i går när jag satt vid datorn!,, jag vet att jag inte blev nå bra på den,, men ändå!!!

jag har inte så mycket mer att skriva men jag ska med pappa tille butiken och handla lite mat till julen, vi var igår också men vi fick inte allt då! men pappa som tycker om choklad köpte över 2 kg. choklad och godis igår och han sa:"jag har redan köpt den andra chokladen" haha det betyder ju att det finns ännu mer!!!
nu har jag inte så mycket mer att skriva! och jag får inte fota mer med kameran för mamma och pappa vill inte att jag slösar en massa bilder när vi ändå ska fota på julen! men jag lovar att jag skriver in ett till inlägg idag fast det blir utan foto (eller så tar jag ett gammalt),, men jag kommer också sätta in bilder från...

Skrivet av diddi, 2009-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

godmorgon! jag vaknade klockan 10 av att mamma väckte mig,, annars skulle jag säkert sova ännu längre!, Sen gick jag genast till datorn hehe.. ja och nu är jag här! det kändes så konstigt när det var så just när jag vaknade för vanligtvis brukar jag ju vakna klockan sju,,

och sen måste jag bara berätta om en klänning som jag önskade mig till julklapp,, men sen när det skulle bli julfest så ville jag så gärna ha den! men mamma sa att jag måste köpa den för ägna pengar! och det gjorde jag men sen när jag tyckte att det var orättvist när min stora-syster fick en massa kläder (som hon behövde) blev jag sur,, och då sa mamma att jag fick klänningen :D ha då blev jag glad!!! och så måste jag lägga in en bild på den:

Hejs svejs ha de bääst!

Skrivet av diddi, 2009-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

Hej jag måste bara slänga in ett inlägg på min önskelista!

(glöm bort dendä människan på den)och så måste jag berätta att jag önska mig en kamera också men jag vet int hurdan!! hehe,,..

Skrivet av diddi, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan alla som sitter och väntar på julen (och dom som inte gör det),, haha..,, jag måste bara berätta att när min lillebror kom hem (han hade varit hos en kompis),, så när han såg att vi hade klätt julgranen blev han helt förskräckt han ville också göra det! han började och gråta och att skrika!!! men sen var mamma smart och sa att han kunde ta vår Kina-ros (ett litet träd) och sätta julgransprydnader på det!! han tog den till sitt rum och så började han klä på den små tomtar som vi inte hade använt till julgranen! så här såg den ut när den var klar:
och jag kunde ju inte låta bli att fota lite snygga bilder på tomtarna så jag måste visa en bild på en tomte jag fota:
och så har pappa hämtat hem min dator men batteriet har inte kommit men jag lägger in en bild på den ändå! sorry om den e dammig!
och så avslutar jag med att sätta in en bild på mig! mitt skol-foto!: ...

Skrivet av diddi, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

HEJ!!! i förra inlägget skrev jag ju om att jag inte visste vad jag skulle göra men en liten tid efter det föreslog mamma att vi kan gå och köpa en julgran min första tanke var: yyyeees! så vi gick och köpte en och sen fick vi pynta den! den blev så vacker..,, jag sätter in en bild på den ,,men ingen bild kan visa hur fin den är och hur mycket den glittrar! och så,, jag måst faktiskt säga att den inte blev bra på bild men jag tog den bäst jag kunde!!

min dag har varit jättebra! idag,, nu ska vi bara fa och handla till julen när mommo och moffa kommer!
hejs svejs ha de bääst!!!

Skrivet av diddi, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen,, jag har fått lite problem för jag måste blogga!!! haha,, jag vet inte varför men det är så kul!!! och så måste jag säga att jag har fått fram bilderna till det där inlägget ni vet ni om ni har läst bloggen!.., jag måste också lägga in en bild!!,.

just nu vet jag inte vad jag ska göra? funderar på om jag ska gå ut..,, men det tycker jag inte är så kul för jag tycker det är sååå kallt där ute flera minus grader! men jag måste ändå avslöja att jag tycker snön är så vacker! för den nästan glittrar! och så är det fint med en vit jul!

nu har jag inte så mycket mer att skriva! så hejdåå,, jag åter kommer snart!

Skrivet av diddi, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)