En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
diddi

Minibloggen

detta är en blogg som handlar om mejj som glad, sprallig, galen, blond, fotande, finlandsvensk skoltjej i min blogg får du också ta del av sakerna som händer i mitt liv, jag bjuder på bilder jag tagit. och kom ihåg att njuta av det du läser och att kommentera!

Hejsan! Vi har lite gäster men jag är ändå på datorn hehe,, dom skulle hämta ridkläder men dom glömde det! hahaha.., annars idag så har jag inte gjort så mycket! chattat och så.. mest lugnt men man vet ju aldrig vad som händer!
sen har jag två nyheter en bra! en dålig! jag börjar med den bra!

bra: jag kommer få en dator IDAG! haha,, pappas gamla jobbdator! han köper ett nytt superbra batteri till den! sen ska han fixa och redigera den åt mig,, och sen har jag en urgullig dator som jag kan blogga från (den datorn jag är på nu är hela familjens)

dålig: det kanske inte blir någon snygg blogg iaf,, malin har haft lite problem med dedä hon säger att jag kanske måst byta till blogg.se vi testade det men jag fattade noll där!!! jag vill fortsätta blogga här! men det blir inget fint tema!

förresten på inlägget " lite bilder (hehe..)" elr vad de hette! så står det att jag sku laga in lite bilder på mig och det gjorde jag men jag vet int vart dom kom! så bli int rädda!...

Skrivet av diddi, 2009-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen, nu tänker jag inte sätta in några tröga skämt XDhaha jag tänker bara sätta in lite bilder,,
och så måste jag berätta att jag och malin håller på förfullt med att få min blogg fiin! haha jag avgudar henne,, vi chattar på msn hon visar bilder och jag väljer ut och så... det är kuul!!!

hejdåå hadd int så myki ti skriv men jag laddar upp några bilder på mig..

Skrivet av diddi, 2009-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan hoppsan alla där ute som sitter och stirrar framför en dataskärm!!! hahaha,,
visst har jag trög humor?????

Idag vaknade jag av att pappa for till jobbet, han för så mycket oväsen av sig :p nånä det är nog jag som inte direkt är en tungsovare!! jag kanske skulle vakna av att en mus trippa omkring på golvet???....,,
nå nu ska inte jag hålla på och prata om hur tungt jag sover hehe :)

Annars idag så har jag gjort sista julklapps inköpet! Så nu är jag färdig för julafton!!
Och så måste jag berätta: världens största nyhet: Jag kommer få nytt tema gjort av MALIN! hahaha..,, det var kanske inte en så stor nyhet,, men för mig är det bra! jag behöver en förbättring och jag är själv inte så bra på sånt här! jag är så TACKSAM att Malin ställde upp för mig!!! hon ääägggeeer!

Nu har jag int mer att skriv idag..
PS: tröjan på bilden den vita och rosa randiga är min favorit tröja den e från "kappahl" I love it!

hejdå vi syns snart!...

Skrivet av diddi, 2009-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kom just hem från stan med lite julklappar åt min kusin och till mina kompisar ;) Jag var nog på lördag också och shoppade men då fick jag inte allt jag behövde. Det var lite tråkigt på stan eftersom jag inte hade en kompis med mig :[,, nu ska jag bara vara hemma resten av kvällen det är såååå skönt, fota och titta på TV ;)

Skrivet av diddi, 2009-12-07

Visa hela (4 kommentarer)