En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
diddi

Minibloggen

detta är en blogg som handlar om mejj som glad, sprallig, galen, blond, fotande, finlandsvensk skoltjej i min blogg får du också ta del av sakerna som händer i mitt liv, jag bjuder på bilder jag tagit. och kom ihåg att njuta av det du läser och att kommentera!

älskar honom bara så bäst att han var med ja filmade å fotade med telefonen men kan tyvärr inte sätta in bilderna hit :( nåjja en liten bild skadar ju inte :)

jepp nå nu ska vi se vem som vinner dom avslöjar de snart.....

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

jess!! Nina lassander kom med till superfinalen,, (finalen där dom tre bästa kom med) tyvärr kom inte sistertwisters men jag e glad ändå! just nu uppträder Nina,, i have a dream haha ja lyssnar på orden å skriver dom hit!!! hihi^^ komr uppdatera med korta mellanrum! :D men nu far ja å tittar på skype när vi talar med min moster som bor i Schweiz <3 vi ser henne inte ofta! hejjs uppdaterar snart igen förresten vem vill du att ska vinna eurovisionen (finska)??

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

hejjjsan,, sitter och ser på finska eurovisionen och eter choklad,, jag har aldrig tyckt att Finlands deltagare varit så bra men nåjja ;] men jag har mina favoriter :)

Nina Lassander med Cider hill

Sistertwisters med Love at the first sight

jepp,, men de va allt ha en bra kväll (imoron e de sönda YES!)

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

hejjs,, just nu känns de som om ja måst vänta på allt! ja har en lista på de ja väntar på^^ ska visa den åt er ( kommentera om ni tkr samma )

1. längtar efter min nya svea mössa

2. längtar efter sommar hur länge ska denhä iskalla kölden hålla på???

3. efter att få åka slalom de ända bra me vintern ( nästan )

4. längtar till lägerskolan (först nästa år!!!)

5. jag längtar efter hunden jag aldrig komr få :( ^^

ja de va min längtarlista!! bara nån skulle komma och trolla så att allt blev såhär just nu när ja har såhär tråkigt!!! men de komr ju int å hända man får bara vänta,vänta.vänta,vänta,vänta,vänta,vänta,vänta,vänta,vänta,vänta,vänta............

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

....jepp nu har ja vari å köpt lördagsgodiset,, och nu har jag bilder!!! :]
imoron kanske ska jag å åka slalom<3just nu e jag ensam hemma,,å ida går jag iaf int mer ut! brrr....,,
men nu till bilderna ( egopicerna )

visar bara lite dom två har fixat båda! men iaf och sen min nya hårrostt som ni redan har sett

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

...jaa de här blir ett kort inlägg ja måst snart ut ska köpa lördagsgodis! komr int va så myki ute ida för ridningen skippades på grund av för kallt väder så nu har ja int så myki ti skriva!
sen har ja ju tagi lite bilder men jag har laddat upp bilderna till en annan dator så nu kan ja int ta dom på den här smarta edit nu vet ja int rikti va ja ska gö så hejå pöss<33 hihi^^

Skrivet av diddi, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

hhejejehhejeehehjj, haaahaa,, okejj fick ett litet utbrott! elr?
sori att ja int ha uppdaterat men de e på grund av att ja nu in ha vari på datorn! de e så myki som ska göras nånää de e de nu int men ja ha nu int haft lust att va på datorn ;]
men nu e ja å så ska ja berätta lite nyheter!!!
ida va ja på stan me min kaveri :) köpte ett hårband och en läpp0mada(_stavning?_)
sen så ska ja få en svea mössa<3333 sku så gärna vilja ha en! när alla andra flickorna (och en pojke) i klassen har så e de ju ganska klart att man känr sejj lite ensam om att inte ha en! men hur ja nu fick den gick till så att min syrra elsa e i hesa så hon så nu där en sveispeis :D svea* menade ju jag! haha,, å så valde ja en (färgen får ni först veta senn....) å så komr hon väl hem på söndag!

japp men bilderna som ja to ida får ni först se senare!!! hihi,,

men en bild på mejj ska ni väl få! tagen me min kaveris webbcam hemma hos...

Skrivet av diddi, 2010-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

..hallo! jepps ska bara sätta in lite bidlder,, annars så måste jag snart överge datorn till min syrra :,[ vet inte vad jag ska gö då! kanske gå i duschen elr fixa naglarna de måste ju bli en veckans naglar! så ja köpte ju en hel del pynt!

förresten när jag va på stan så kolla ja på lindex å hitta två snygga tröjjor å ett snyggt hårband å sen köpte jag en frida tidning! skvaller.. hihi,,

nåja nu till bilderna

vatten:
hihi!!! å sen meeee

Skrivet av diddi, 2010-01-27

Visa hela (0 kommentarer)