En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
dolken

Fröken Dolks intressanta vardag!

Läs och njuuut!

Äntligen sommarlov! Kommer dock att spendera på tok för mkt tid i Sundsvall tycker jag... På sommaren ska man ju vara hemma i Nianfors o på maln o Hölick! Men icke, jag sitter i en sketen studentlägenhet i Sundsvall o flyter bort.
Ska ju jobba här i sommar, dum som man är. Men pengarna behövs...! Iaf om det ska bli ngt med resandet i höst. Jag o kussen Becky planerar på att sticka utomlands i slutet på augusti o vara borta ett halvår.
Nu ska jag ut o gå eller nått!


over and out
Malla

Skrivet av dolken, 2006-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag orkar inte skriva om denna helg, då min enda trogna läsare sis Tina redan nyligen hört om den. Så jag gör en liten "mindmap" för att kunna komma ihåg helgen:)

* Becky och Brita
*Medelpaddeln
*Filip och Fredrik....mms... trevliga....öschiga :)
* ÖSREGN
*Kåren
*Omskuren
*rycka-snodden-ur-håret-reflex
*Halvskoj
*Vilse
*vit köttfärs
*regnig promenix!
*sova sova sova.

Så there :) Nu ska jag återgå till min godispåse :)


over and out


Malla

Martin, så jävla fager!

Skrivet av dolken, 2006-05-30

Visa hela (2 kommentarer)

ÄNTLIGEN FREDAG! Trodde aldrig att det skulle bli ett slut på denna vecka!
Har varit ledig från skolan nästan hela veckan, förutom Måndag. Skönt, men jag känner att jag måste plugga matte nu på Söndag för att klara de två sista proven. Har ju bara en sisådär 40 sidor o plugga :) Men men, det ska nog bra de å.

I Onsdags hade jag min första inskolning. Gick bra. Blev lite skärrad över att liggsår var så äckliga bara. Jag var pretty close att tuppa av, om jag ska vara ärlig. O det är jag på tok för ofta, idag sa jag till och med till i kassan när jag fick en 500-hundring istället för en 50-lapp, som jag egentligen skulle ha. cleaverhead, jag behövde fan den där 500-hundringen. Ah!

Igår så var jag med Brajtan. Johanna o Maina kom på besök åxå. Hennes mor o sis alltså. Käkade middag o sen senare på kvällen så kom Mattias förbi o vi kikade på Mr and Mrs Smith. Bra film. Eller tja, bra komedi. Jag tycker inte det är samma sak av någon outgrundad anledning. Jag...

Skrivet av dolken, 2006-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Helgen har tillbringats uppe på Skönsberg i fröken Sjö's lägenhet.
Jag har varit kattvakt på heltid o nästintill inte lämnat lägenheten sedan jag kom i Fredags klockan halv fyra, förutom igår kväll när jag sprang de 100 m till OK mittemot för att köpa lite nödvändigheter som chirre o dricka, för att överleva kvällen.

På Fredagen så slappade jag framför TVn, gjorde panncakes o satt o surrade med folk på msn. Eftersom jag sovit ungefär noll natten innan (jag sov inte en blund mellan Torsdag o Fredag, pga att jag satt o pluggade till halv tre o sen kunde somna) så var jag rätt så övertrött. Så över trött att jag knappt kunde somna på Fredagskvällen heller. Men när jag väl somnade vid halv ett så var jag så slut så jag sov i ett tills klockan halv ett dagen därpå. Dvs Lördagen. Jag hade inte ens vaknat när mobilen ringt några gånger o den låg en halvmeter ifrån mig.

På Lördagen gjorde jag inte heller så mkt, pluggade lite. Lagade goo mat. Schnitzel,...

Skrivet av dolken, 2006-05-21

Visa hela (1 kommentar)

Gårdagen var till en början lika seg som alla andra dagar när jag inte har ngt planerat.
Jag satt som i trans o räknade matte och sneglade på TVn. Belönade mig själv med goood mat senare. Lax, vitlöksås o potatis. Muuumma!

När jag började inse min lilla felberäkning, att jag aldrig skulle hinna räkna 25 sidor på ca 4 tim så började hoppet att svika mig. Jag skulle egentligen behövt räkna de där sidorna för att kunnat göra prov idag. Men jag insåg som sagt att jag aldrig skulle hinna.
Då ringer Fröken Sjö o frågar om jag har lust att komma upp till henne och dricka upp vinet som vi hade kvar sedan senaste utgången. Jag tvekade till en början, OKEJ, jag tvekade inte alls, hur som haver så började Niklas att samtidigt fråga mig om jag ville komma o dricka lite öl. Jag började smått fundera vad det var med dessa människor, söker de tröst i alkoholen eller vad är det frågan om? Jaja, det verkade då iaf sugna på alkohol. Jag löste det så att Niklas snällt fick...

Skrivet av dolken, 2006-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Vaknade sent, hur sent tänker jag inte ens skriva här, det är nästan pinsamt!

Jaja, har inte gjort ngt av vikt idag. Har ätit, städat lite o försökt plugga. Men jag har nu insett att jag aldrig kommer att bli klar med historian denna termin. Får prata med herr Holmlund o fråga om det går bra om jag skriver alla inlämningsuppgifter i sommar och lämnar in allt vid nästa termin start. Hoppas att det går.... Inte för att jag behöver historia A men det är ju alltid bra att ha lite kurser!

Skulle gått en prommis med JonasLarsson idag men icke, idag var det hans tur att banga. Jag bangade igår efter att ha gått en mil med skoskav. Inte så skönt! Så det var kanske bara bra att jag lät mina stackars fossingar vila idag.
Annars så har jag glott på TV ett tag idag. Måste se Grey´s anatomy. Världens bästa!

Nu ska jag sätta mig o räkna o sen sova!

Over and out!

Malla
ser lite bitter ut... ungefär som jag känner mig nu :P

Skrivet av dolken, 2006-05-16

Visa hela (1 kommentar)

Fredagen bestod av att ränna på Sundsvalls alla möjliga affärer med kusinen Becky för att finna den perfekta studentklänningn till henne. Efter att ha lunchat på donken o rotat igenom större delen av Sundsvalls klädbutiker hittade hon en klänning iaf! Finfin! Ser framemot att få se henne i den på studenten om nån vecka!
Eftersom jag skulle tillbringa helgen hemma hos päronen i Nianfors, dvs skogen, så for vi hemåt mot Hudik. Hn skjutsade mig till Iggesund där mammsen kom o hämtade mig. Jag o mamms for till storasyster Linda o hennes family o firade Peter, systers kille.
Käkade smörgåstårta o kakor så jag höll på att spy.
Kvällen tillbringades hemma i Nianfors med TVtittning o chirre.

På Lördagen var det dax för barngympa uppvisning. Syster Linda o hennes äldsta dotter Engla o alla de andra i deras grupp skulle vara superhjältar. Sweet. Jag fick den stora äran att ha Amos, systerLindas minsta i knät i typ en och en halv timme. Mitt ben var bortdomnat sen kan jag...

Skrivet av dolken, 2006-05-15

Visa hela (1 kommentar)

Ah

Finns det ngn som är mer oansvarig än mig? I vart fall när det gäller skolan!
Har 3 matteprov kvar o vad gör jag? Jo jag sitter kvar hemma o hjälper Tina kirra en blogg Enbart för att jag vill komma åt bilderna som hon har på sin kamera.
Ah, skriver mer sen.

over and out!

mallan

Skrivet av dolken, 2006-05-11

Visa hela (1 kommentar)