En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Livet efter My dog

Tusen tack för alla gratulationer, det värmer.
Men livet fortsätter i våran "vanliga" familj och jag har börjat jobba mera, det känns och märks kan jag tala om efter denna helgen! Men nu är veckan i hamn och jag o Alice skall vara hemma i morgon, rida liten ponny och vara ute i den härliga naturen.
Jag fick ett vackert smycke, en jätte och en mindre orkidée av mina arbetskamrater + 30st tulpaner av städerskan Asta på jobbet! Det gör att man känner sej uppskattad kan jag tala om.

En bebisgranne har anlänt, jätteskoj och vi gratulerar självklart P-A o Petra. Spännande att få se det lilla knytet, det blev en gosse för alla som inte har hört nyheten!

Vi hade kameran med på My dog, men blev inga bra kort så om någon annan har så tigger vi gärna till oss några... Gail i Usa är jättenyfiken på hur hennes små barn ser ut nu!

Ha det skönt i solen och vintern!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-01-14 17:55

Hälsa och gratta Petra och P-A! Skönt att han kom redan! Trodde inte att du "bytte" arbetsplats på det sättet, då förstår jag dig bättre! Våra kort blev inte så där jättebra, kameran var nog fel inställd i det ljuset men du får dom ändå, hoppas där är några som Gail gillar!!
Ha en skön morgondag, du och Alice!!
Krama alla//Linda

Skrivet av Linda med Norton, 2010-01-14 22:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?