En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

HundÖland 2010

Ja, nu är semestern på Öland slut, i morgon åker vi hem till våran hus o kattvakt, dvs min pappa!
Denna bloggen kommer att uppdateras när maken fört över korten från sin mobil till datorn.
Jag vet att Tessan med Gucci har många bra också!

Vi har haft många härliga dagar på Saxnäs camping med goa valpköpare. Innan vi kom hit hade Norton med husse o matte, Nemo o Harry med familj och Esther med husse o matte anlänt. Vi kom på Onsdag morgon efter en tidig uppgång. På Torsdagen kom Pepita med familj och Fredag så landade Gucci, Milou och Makea med familj på en annan camping. Var kväll var det grillning i goda vänners lag och vi har haft det kanon!
På Tordagen så var det lydnadstävling, var nästan sugen på att efteranmäla, jag anmälde ju inte pga löp och parning av Kissy osv. Men Dreamer hade precis löpt över och det sög i tävlingstarmen!
Norton och Linda var först ut, hade lite otur på platsen då det var hundar som gick upp och Norton blev lite nyfiken. Men genomförde allt helt ok. Esther och Charlotte var nästa par ut, låg som gjuten på platsen och lite missar på stå o läggande men annars en glad prestation. Ni skall ha all heder som vågar o ge er ut!

På Lördagen var jag själv inte på plats och såg med egna ögon pga ett jätteåskväder, precis som förra året på Lördagen då med, eftersom lilla syster i familjen är livrädd så satt vi hela familjen i bilen på campingen och jobbade med att göra detta till en trygghet. Det blev jättebra för Alice. Men enligt uppgifter så startade Milou och Linda. Lite okoncentrerat men genomfört och det är vi glada för. Gucci och Tessan fick lite brådis och det blev en kiss på planen... Gissa om det grämer Tessan, bättre lycka nästa gång. Vi är ialla fall glada och tycker det är skoj att ni är ute och visar upp våra hundar!! Pepita med matte ställde lite inoff och blev Bir och grupp-4. Även Marie Ruby Passion träffade vi och hennes lilla Trubbel blev Bis-4.

På Söndag gav vi oss av alla i en bil kändes det som men vi kom nästan i karavan fram. Tältet på plats sen karlarna dagen innan så det var bara att slå sej ner.
Sonny Ström var domare för dagen. Har nog aldrig ställt för honom men jag tyckte nog att det blev rättvisa kritiker. Maries Trubbel Bir valp och senare BIS valp!! Tusen grattis till dej.
Nemo Cert ( är nu fullcertad) och Bim, Harry 2 bh Ck, Milou 1 ökl, Norton 1 ökl.
Pepita Ck, 4 bt, Kissy 2 bt (slagen på mållinjen av Alice och Dreamer..) senare BIS 3 bruksmeriterade hund, Dreamer cert, 1 bt och BIS 2, Gucci 3 bt.
I uppfödargruppen tog vi in Nemo, Harry, Kissy och Gucci. Hp på gruppen och vad som nästan var roligast var att alla utom Kissy var Svenska viltspårschampion, Nemo även LP och Kissy går i Bruksklass!! Det visar att vi har allsidiga aussies! Domarna i slutfinalerna var Sonny och Boo Lundström och dom tyckte det var otroligt hög klass!! Det värmer.
Vi blev Bis uppfödare, ingen annan ras fick hp.
Alice ställde även upp med Dreamer i barn med hund och vann detta, gissa en som var glad!! Inte nog med detta så visade hon Dreamer igen i Bästa tik, precis som i Borås. Vad månne bli av detta barn...

Vi tackar alla trevliga valpköpare som gjorde dessa framgångar möjliga för oss!! Utan er hade vi inte varit där vi är idag!

En speciell notis vill vi ge Makea med matte Therese, dom ställde upp i lydnadsklass 2, klassvinst på 191.5 poäng, och totalsegrare dvs vandringspriset i hamn på Ölands bhk!! Ytterligare en anledning att vi åker hit igen, eller??? Tusen grattis Tesse!

På Tessans sida med Gucci finns kort!
http://web.me.com/aussieridge/www.aussieridge.com/Välkommen.html

Här några kort från semsterkenneln! Inte ett hundkort!


Emil åker gocart!

Oscar gör det samma!

Johan åker gocart, jagade livet ur barnen och Martin för att vinna! Säg aldrig att det bara är jag som har tävlingsnerver!

Här trötta glada hundar Bir o Bim på hemfärden!

NU är det hem i morgon, ladda om för Connemara riks!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-07-21 17:58

Grattis till alla fina resultat!!
Funkar bilen som den ska nu??
Hi hi hi

Kramar från Tjörn

Skrivet av Bergstromskan, 2010-07-21 21:19

Grattis till alla och tack för grattis!

Gruppen visade hur en aussie ska vara - ALLROUND! Det är ju extra kul att visa snygga meriterade hundar!! :)

Skrivet av tezze_makea, 2010-07-21 21:47

Grattis till alla super resultat :)
Ni verkar haft en underbar semester med andra ord !
Kram

Skrivet av poekrface, 2010-07-22 00:05

Nämen detta har jag missat....pga av att "Diana" skriver inlägg var femte minut och fullkomligen täcker "senaste inlägg"-sidan....Ja vad ska man säga kanonhundar och kalasuppfödare!! Fina hundar i bilen!! ;)
Kram Pernilla

Skrivet av Pernilla (Nemo &co), 2010-08-14 00:53

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?