En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Askersund 2010

Som vi brukar åkte vi även i år till Askersund på en minisemester och hundutställing. Vi har haft sån otroligt tur med vädret i alla år och så även i år, hemma svämmade det över på alla håll, en viadukt blev vattenfylld så en buss inte kom igenom osv.
Vi solade och badade och hade allmänt skönt helt ovetande om problemen.
På Lördagen jobbade jag som ringsekreterare, denna gången för en hel del polarhundar och andra spetsar. Per Erik Wallin var en sympatisk domare men det blev lite rörigt för vi hade 4 trevliga domaraspiranter också att ta vara på!!
På Söndagen så samlades Door-keepers gänget, denna gången bestående av Skrot, Imse, Gucci och Miffo. Alla dessa fick första pris av vår Danske domare. Dreamer fick Cert och kom 2 bt efter Crazy som blev bir och birveteran. Vi fick Hp på avel och uppfödargrupperna. Vi bugade och tackade stort.
I stora ringen placerade uppfödargruppen sej 4 och snygga fotot blev det nog... Det var tyvärr bara våran avelsgrupp så den vann vi, lite tråkigt men skoj att visa upp att det går att föda upp fina hundar! Crazy fick även in i Veteran och Grupp 1 men tyvärr utan placering, men hon kan röra sej den hunden, även om hon är över 8 år!!
Hon blev så glad när vi började springa att hon nästan gick av på mitten, hon minns nog sin glans dagar!

Vi var trötta och glada när vi vände kosan hemåt på eftermiddagen och tusen tack alla trevliga valpköpare som gör detta möjligt för oss!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-08-15 22:08

Tack själva!

Kram

Skrivet av Tessan å Gucci, 2010-08-16 10:52

Grattis till fina framgångar i Askersund! Hade kommit förbi och tittat på utställningen om jag inte varit upptagen både lördag och söndag på annat håll, bor ju nära. Såg ett kort på dig och fyra (tror jag det var) aussisar med samma häftiga färgteckning (kan det heta blue merle???) på fb. Snygga värre:-), Isabelle Fjällrot fotograf! Kram Emelie, Fina Rossinas

Skrivet av Emelie, 2010-08-17 19:40

Grattis med superfine resultater! men,Tina,jeg ser at du på valpesiden har skrevet at Balder fikk 2 på skott,det er ikke riktig,han fikk 1 på skott! Som også P`Trine fikk! ;-D

Skrivet av Frøydis, 2010-08-18 17:05

Grattis till finfina resultat.

Skrivet av Syrran, 2010-08-18 17:53

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?