En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

14 cm!!

Nej vi pratar inte om bantning, vi pratar om bredd på valpmagen när den ligger på rygg! Så fet är den röda och den blå tiken är inte sämre hon. Dom är så otroligt grova och fina och kommer att bli riktigt bra hundar.
Tänkte att nya kort skulle tas i helgen men nu har dom börjat och glimta med ögonen så vi väntar någon dag tills dom är öppna. Blir liksom mera hund då.
Färgerna är otroligt vackra, den röda är helt nougat färgad och kommer att bli mörk mörk röd som vuxen, den blå får en djup och fin blå färg med ett svart framben!
Ordentligt med pigment finns också.

I Fredags så gick jag till skogen med Dreamer, hade inte kommit så långt så kände jag något i hälarna på mej, det var Kissy, nu hade hon tagit beslutet själv att börja gå med på promenader igen. Vila är inte hennes grej, hon vill vara i skogen! Oki sa jag och vilken lycklig hund hon blev! Min vackra och duktiga tjej, hon är trogen hon!

När det gäller hästarna har Alice fått en match som heter duga, Sonette testar och testar henne i paddocken, nu får vi ta och sätta upp staket! Hon vänder och går hem! Men skam den som ger sej och Alice har en fantastisk balans må vi säga. Igår tröttnade jag och satt själv upp på shettisen och det var knappt att jag kunde hålla henne när hon vek ut. Alice skulle hoppa med infångare. Vi var många som hjälpte till men till slut så fick vi ordning på ponnyn och Alice kunde mycket trött gå o lägga sej glad o lycklig. Hela stallpersonalen var inbegripen i problemet så vi var många!

Oscar går på Nh träning med sin ponny hos grannen, jag blev så inspirerad att jag har börjat med shettisen och det går över förväntan. När Alice var i grannens manege och förskte träna hittade Sonette det som var hennes belöning, att sparka boll! Så nu behövs det boll både till häst, hund och barn hemma!

Livet på en pinne i skogen!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-14 08:19

Dom tänker inte alltid som vi tror med belöningen. Bollar kan vara kul för hästar med!!
ny blogg

http://bergstromskan.blogspot.com/

Kristina Stella och Penny

Skrivet av anonym, 2010-09-14 10:08

Hur går det med lilla fröken Maggie, får hon också gå på NH-träning? Fast i hennes fall kanske det egentligen inte behövs..

Hälsa alla i familjen, två och fyrbenta!

Kram

Skrivet av Andrea, 2010-09-15 20:10

Kissy vet vad hon vill!! Skönt att det är gott grå i de små!! Ser fram emot bilder!!

Skrivet av Linda med Norton, 2010-09-15 22:39

Längtar efter kort på de små flickorna =)

Kram

Skrivet av Tessan, 2010-09-19 21:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?