En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Mat

Nu har bebisarna fått sitt första mål mat! Vi har avvaktat för dom har varit så feta ändå och Kissy har jättemycket mjölk kvar.
Så här såg det ut idag, gyttjebrottning men lätt när man bara är två!

Några till som myser är kattungarna. Den ena röda hanen har flyttat till ett par kompisar inte långt undan, han har det kanon och världens bästa läge, nästan mitt i Lygnern!
Dom andra två njuter av en fårpläd i vedkorgen....

D-K Miss Marple, alias Guccie alias Mydog prinsen kan nu stoltsera med titeln KORAD!
Även Milou och Nemo korades med med kanonbra poäng men var tyvärr lite berörda för skott för dagen. Men otroligt bra mod, nyfikenhet och dådkraft på alla 3 och mycket bra betyg från domarna, det visar att dom har många kvaliteter som vi är nöjda över!

Inom loppet av 1 vecka har vi 3 trotjänare som har somnat in, långa liv och mycket glädje för sina hussar o mattar som har varit fantastiska valpköpare och tagit så väl hand om sina hundar. Vi tackar och bockar för detta.
Man får som hunduppfödare vara så glad att man kan glädja sina valpköpare i många år, även om man måste ha mycket humor och tålamod med en Dåååre!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2010-09-27 20:35

Aaw vad fina dom är alla dom små!!

Kristina o Penny o Stella


http://bergstromskan.blogspot.com/

Skrivet av Kristina, 2010-09-27 21:58

Är så oerhört glad och stolt över min Gucci hon är en pärla utan dess like! Kommer gärna och hälsar på snart så man får träffa nykomlingarna i Dåår-gänget;) Kramar Tessan med "Prinsen"

Skrivet av Tessan, 2010-09-27 21:59

Har ni bestämt vad gullungarna ska heta?

Skrivet av Charlotte + Esther, 2010-09-30 21:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?