En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Länge sen!

Ja, det kan man ju lugnt säga att det var sen vi bloggade.
Valparna är levererade och älskas högt utav sina nya ägare och funkar jättebra. Det är vi glada för.
Kissy har liksom vaknat ur sin förlossningskoma och vill jobba!! Det är ju så att när man jobbar och har ett liv så hinner man inte komma ut i skogen innan det är mörkt på denna årstiden så all ligger på is, långa promenader med pannlampa är konceptet just nu.
Idag kom ju snön och helt galet glada blev hundarna, inte lika mycket kattungarna, dom hade nog gärna sluppit denna upplevelsen..

Hästarna går på sparlåga, rids men inte mycket träning för instruktör just nu, Sweetie har vuxit ur sin hoppsadel, tack o lov har vi kunnat rida med en bomlös som en kanongranne lånade oss, och kan även rida i den superba dressyrsadeln.
Jag och Oscar red ut i snön idag, Sweetie bara drog mer o mer, jätteglad i snön, nu hade hon skor så det klampade sej mycket men dom skall av snarast. På vintrarna går dom oftast barfota. Maggie har tappat sina redan innan 8 veckor så hon går jättebra.
Lilla Sonette har tillfrisknat i sitt ben som hon var varm i och Alice har börjat lite smått o rida igen, Alice har ju själv legat i lunginflammation, så vi är mera rädda om henne än vanligt just nu!

Vi planerar att para i vinter igen, vi har forskat mycket och hört med alla olika distanser för att få klartecken på vissa kombinationer och det känns underbart! Nu har vi proffs på banan som vet hur en slipsten skall dras!
Det är precis som en god bekant sa, för varje parning man gör blir man kräsnare och tänker lite mera och förmycket, det är det som gör en "gammal" uppfödare gammal i gemet.
Nu är en knut löst och vi ser fram emot vårvalparn efter Dreamer!!

Idag hade vi Tossisar här hemma, snön gör dom galna och Kissy vill bara vara ute och hysta snöboll och leka med barnen i backen. Hon älskar det verkligen!! Men vi gick en lång promenad längs sjön också, och dom sprang som stolliga!

Ha det skönt och var rädda om er alla våra goa vänner!!

// Tina mfl

Skrivet av doorkeepers, 2010-11-20 17:34

Detsamma till er och JA! Vi älskar vår Kellie otroligt mycket <3

Skrivet av Kusin, 2010-11-21 19:17

Ja det var länge sedan! Gör inte det till en vana ;) Ser fram emot Drömvalpar till våren, misstänker att du bestämt hane?

Kram

Skrivet av Tessan å Gucci, 2010-11-21 22:01

Håller med Tessan, det var länge sedan och spännande med valpar efter Dreamer!!

Kristina o Pen

Skrivet av Penny, 2010-11-23 09:04

Ska bli jätte spännande med valpar efter UNDERBARA Dreamer!!!!! Är jätte nyfiken!!!
KRAMAR!!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2010-11-23 21:18

Lilla Hedda har växt några kg till och har snart slitit av Harry hans skägg, han är tålmodig och dom har blivit bästisar. Från minipromenader till flera km på några veckor, äter som en häst, kanske blir en miniponny?Börjar bli världsvan, varit på Avenyn, kollat på stadshundarna i Slottsskogen, en jämnårig superfeg Rhodesian ridgeback kollade vi in. Hälsat på får och getter utan större problem. Störta problemet är toaborsten som måste attackeras och skällas ut dagligen, toarullar är ju oxå kul, hundsängen är numer halvt uppäten, tur att jag köppte den billiga på Ullared, drog ner blomkruka och skar sig i tassen, matte fick sy några stygn men nu är det läkt, klippa klorna tillåts, kan sitt om hon får levergodis!!!! Helt enkelt denperfekta valpen.

Skrivet av evalena, 2010-11-25 20:19

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?