En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Skulle varit bilder...

...men jag har stora problem med att få ur dom ur telefonen! Så jag gav upp.
Vi var på en långis längs sjön idag och tog några fina bilder av hundarna och deras växande magar. Nu börjar det synas rejält! Men studs upp och ner för fotostenen och högt o lågt över ängarna är inga problem, dom är i bra kondis!!
Igår har vi röjt i valprummet, om det skall in ev två lådor där så krävs lite omorganisering! Det är bra att röja för då hittar man mycket, bla många små ben som passar utmärkt till valparna!
I Lördags var det så underbart väder ute, hundarna låg utsträckta i hundgården efter promenaden i solen och torkade. Hundgården används nästan aldrig men är bra att ha vid sådana här tillfällen!
Även kattungarna har fått vårkänslor och är mera o mera ute. Zimba håller dom i tukt o förmaning men har även börjat leka igen med dom.

I Lördags var det div 3 hoppning, Oscar var inhoppad som reserv för Pontus är inte i form och Sweetie går i unghästklass fortfarande. Laget slutade på ynka 4 fel vilket är kanon. Pontus däremot gav upp efter 5 hinder och han är väldigt ärlig och stannar istället för att krascha.
I går kväll var Emma och Oscar och löshoppade Sweetie och det gick tydligen kanon!! Sweetie behöver lite rutin men annars kan hon gå hur långt som helst.
Alice tränar mycket i paddocken och fick hoppat några småhinder igår, men just nu hägrar dressyren och shettisen blir trimmad väl och har blivit av med sin lilla vintermage!

OCH i morgon är ingen vanlig dag, det är Alice 6 års dag!!
Gissa om hon är spänd, önskar sej massor!!

En "gammal" bild från en lycklig Alice i Borås förra året!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2011-03-21 08:17

DEN bilden glömmer vi inte, eller rättare sagt tillfället!! Ser fram emot alla D-K valpar i vår!!!

Skrivet av Linda med Norton, 2011-03-21 13:32

Åh vad vi längtar efter valp!!
Carina

Skrivet av CK, 2011-03-21 21:57

Stort Grattis till Världens bästa Alice!

Kramar från Chilott och Martin

Skrivet av Esther, 2011-03-21 22:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?