En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sommarlugnet

Nu har semestern börjat och lugnet lägrar sej sakta även här.
Nu till helgen konfirmeras Emil som har läst under våren och sommaren. Vi hoppas verkligen på fint väder, idag ösregnar det här!!

Eftersom det har blivit sjukdom i familjen i våras så har vi bestämt att ha en häst/ponny mindre i stallet i vinter. Det är Maggie som genom rekommendationer skall flytta till Orust och en 14 årig tjej skall ha henne där. Det verkar jättetoppen och jag är glad att hon blir utbildad och tävlad innan vi skall ta föl på henne. Det känns inte ens vemodigt när man tycker att familjen är så bra. Men Sweetie lär nog sakna henne!!

Min vackra Maggie May!

Vi skall ut på lite husvagns semester och har som vanligt folk som bor här och tar över "skeppet" med djur och hus! Det känns skönt och vi längtar till Öland och alla våra vänner och hoppas på lika fint väder som vanligt. Extra spännande är det ju i år eftersom vi har en "ny" husvagn, och har inte ens satt upp förtältet ännu, så det lär bli spännande!!

Ha en trevlig sommar och vi hörs och syns!!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2011-07-08 19:21

Det går säkert jättebra!!
Dajmen har blivit plastpappa och tar det med ro.
ha ha Mamman verkar inte intresserad av någon gemensam vårdnad så han kan fortsätta unkarslivet!!

Kramar från Tjörn

Skrivet av Penny, 2011-07-14 08:58

Hejsan. Hoppas att ni har det bra på Öland :) Vi ses på söndag och jag kommer självklart skriva på min blogg hur det går med Maggie när hon är på Orust :) Kram Johanna.

Skrivet av Johanna Mårtensson, 2011-07-19 10:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?