En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Hästpyssel och valparna växer och frodas!

Jo, valparna växer och gror!
Dom är tjocka och feta och vi inväntar den lilla och ser hur det går med henne men hon har mycket vilja och står sej bra mot kolosserna till syskon!
Innan kort kommer, har problem med att synka datorn och kameran så skall jag beskriva dom!
1 blm tik, hon är så lik sin mormor Emmy i teckningen och som alla i kullen ett enormt vackert huvud! Hon har en rejäl klick med vitt på svanstippen och mycket tan tecken i ansiktet.
2 svart tik. Ur söt, Tecknad precis som en fin berner! Hon har halv svans. Ungefär som Kissy. Mycket tan i ansiktet hon med.
3 lilla tiken, otroligt mörk i ansiktet, blir ingen bläs kvar och så svart att jag undrar om det blir tan. Urhäftig är hon och 1/4 svans. Vi hoppas att hon överlever verkligen.
1 Hane otroligt mörk med tan halv svans och mörka tassar med vita tår.
2 Hane mörk men lite vitt på frambenen, halv svans han med.

Som sagt dom är jättegrova i skallarna och fina! Byggda mycket som Stumpens förra kull här, som Dreamer hade. Kanske något grövre faktiskt.

På hästfronten är det underbar tid att ha häst!
Idag red jag och Alice runt och badade med Sweetie och Diamond, långa härliga galopper på under bara ängar! Sen klättring upp och ner mycket skratt under vår tur!
Pontus har fått jobba lite som den arbetshäst han är, häromdagen så fick han hjälpa till med paddocken, dvs harva. Han var jätteglad att få komma till sin rätt! Han är så tittig och larvig och gärna sticker lite när man rider, men som brukshäst är han stencool!
Ett kort tagit av vännen som hyr Diamond!

Idag var vi på stället där Lindsey stod sina sista år och där blev det ju lite problem när Lindsey fick somna in , ingen häst att kupa potatis med men i år fick Pontus bekänna färg med Oscar i tömmen, det är inte helt rätt när hästen aldrig gått i en fåra innan, men på slutet så gick det galant!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2012-06-28 21:33

Härlig beskrivning av valparna Tina. Hoppas verkligen den lilla klarar sig :)
Tjocka & feta! Väntar med spänning på bilder. Kramar från oss.....

Skrivet av Monika & Sunday, 2012-06-28 22:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?