En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Valparna 7 veckor

Ja tiden den går, alldeles för fort!
Nu är valparna 7 veckor och utvecklas enormt.
Fördelen med att ha bara 4 är att dom är med mycket och man ser mera och mera personligheter för var dag.
Tikarna är tingade så här kommer kort på dom och lite snack om varje.

D-K Up side down, Mille skall hon kallas. En rolig tjej med mycket go i och positiv och glad. Mycket lik sin mamma i sättet!

D-K Unkissed Leah, kallas Leah. En otroligt tillgiven tik men mycket motor och leklust. Har fått mycket enskild tid då blivande ägaren har sin häst här på bete och träffar henne varje dag och myser! Kommer att bli väldigt fin på utställning. Grovt huvud, lagom stomme och välvinklad utan att vara överdriven.

D-K Up to date, Dante. Är väldigt glad och positiv valp som har goda förutsättningar inom det mesta. Lagom stomme, välbyggd och totalt orädd. Riktiga allrounden! Lite lugnare än sin brorsa och han söker ett aktivt glatt hem!

D-K Unique Utrillo, Utrillo. Han är den riktiga kämpen i kullen, han blir en otroligt social hund, lätt för att koppla av men framförallt en rolig arbetshund! Otroligt lättlärd och kampar med hela munnen, sen är han näst intill perfekt i sin byggnation så han kan verkligen bli en champion i mera än en ett område! Han säljes endast till en som vill ha en allsidig träning och tävlings hund och go familjehund!
Alla valparna har en otrolig förmåga att koppla av det är full fart och sen somnar i farten. Hästar och katter runt öronen och även lite bygge i stallet men sover som stockar och reagerar inte på några ljud mera än att lyfta på huvudet. Läser hundsignaler väldigt bra, precis som en aussie skall göra. Hela hundflocken här hemma uppfostrar dom och även så katt och kattungar.

Våra aussies är sociala och trevliga hundar som är lugna inne och otroligt aktiva ute i jobb. Pga sjukdom i familjen har det inte blivit så mycket tränande och tävlande sista åren men det fixar våra hundar ändå. Dom är glad för det lilla och blir överlyckliga den dagen som det blir lite mera!
Så är ni intresserade av att vara en del av vår gemenskap så hör gärna av er!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2012-08-10 13:14

Super fina bilder på super fina Dåårar

Skrivet av Åsa&Silva, 2012-08-10 15:04

Hallå i stugan! Är inne på din sida med jämna mellanrum och jag måste säga att D-K Up to date
är det sötaste jag sett på länge. Han är en kopia av min första hund som var en Berner sennen som jag införskaffade mej 1995. Lycka till med dom små och resten av flocken. MVH Nina.

Skrivet av Nina, 2012-08-22 22:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?