En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Redo att flytta!

Ja nu har 8 veckor gått och i morgon flyttar våra goa valpar.
Efter ha fött upp valpar i halva livet inser man att det blir svårare för var år att känna att hem har hittats för valpen. Varje valp betyder mera för varje år och nu är det lite glest mellan kullarna då känner man mera för dom små.
Denna gången har vi hittat väldigt bra hem till allihop och det känns fantastiskt! Som vanligt har vi valt valp till valpköparen och jag tror att alla blir nöjda och glada.
Alla valpar har varit hos veterinären och blivit chip märkta, ögonlysta, vaccinerade och besiktigade. Alla var helt utan anmärkning och veterinären var jättenöjd med att se så jämna och fina valpar.
Dom väger mellan 5 och 6 kilo allihopa.
Idag har dom badat och fönats och ställts upp på bord för det traditionella 8 veckors kortet.
Här kommer en sista presentation!

Vickan: D-K Victorias Secret.
Hon flyttar till Munkedal till Jenny med familj. Det blir våran fodertik.
Jenny är syster med Pernilla som har pappa Harry och det blir spännande att följa deras resa ihop!

Valkyria: Hamnar i nord västra Skåne hos Birgitta med familj. Birgitta är Veterinär och har fött upp hundar förut men det blir nog mest sonens hund till att träna.

Viruz, älskade Viruz. Vår familjs lilla svartbjörn. Extra svårt att skiljas från honom tycker vi alla. Men vi hittade ett jättebra hem i Partille hos familjen Viktoria! Där får han ett aktivt hundliv med mycket träning och förhoppningsvis en del utställningar.

Victory, Han kan som vanligt inte stå still och fotograferas! Ni får hålla tillgodo med ett i farten som vanligt. Vi var lite bekymrade över honom för vilket hem som helst passar inte denna herren, han är en superaktiv liten gosse. Och helt plötsligt så damp det ner ett telefonsamtal från en ex aussieägare Janne och hans familj. Dom stod utan hund och ville ha en: en sån där braig hund du vet.... Och då visste jag att detta är rätt! Våran gamla Beligienimport Carry bodde och tävlade i många år hos dom.

Vincent, han flyttar också till Skåne men alldeles på gränsen till Halland hos Camilla. Vi hoppas på att se honom mycket för det är en go kille som har jättemånga fördelar! Camilla lär visa honom allt!

Ja, det var våran resa med V kullen. Hoppas ni följer oss vidare!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2014-06-26 19:38

De är så fina allihop. Tycker det är bra att ni väljer familj till valparna utfrån valparnas egenskaper, fast det kanske alla hunduppfödare gör? Jag lever i tron att man väljer hund själv... Ja, ja fina är de och det är inte utan att jag blir lite sugen på att ha en hund, träna och åka på utställning med men allergin sätter stopp.

Skrivet av Pernilla, 2014-06-26 20:49

Jättefin presentation av valpar och valpköpare ni har gjort. Blir extra glad att Viruz kommer att få ett gott hem i Partille :) Har kikat lite extra på denna killen <3 Kanske chans finns att man springer på denna lilla goding i skogarna eller på klubben. Lycka till alla små valpisar!!

Skrivet av Monika & Sunday, 2014-06-26 20:59

Jätte fina bilder på dessa små guldklimpar!! Ska bli jätte kul att få följa de i framtiden!!!

Skrivet av Milou och Casper med flock, 2014-06-26 23:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?