En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Soldag med lite snöflingor

Idag sista dagen på året har varit en fantastisk dag! Blå himmel mellan molnen och strålande sol! ( Behöver jag säga att jag är väderfantast?)

Började dagen med att ge oss (Sandra, Oscar och jag) ut på en långtur i skogen per häst. Vi har så fantastiska skogar som är som gjorda för långturer. Upp och ner, över stock och sten, genom lövskog och raviner, över bäckar och berg. Hur mycket jag älskar detta är svårt att skriva här...
Väl hemma och efter lite kaffe med mannen som bytt bromsar på bilen så ut och lägga ett spår till Kissy. Upp genom en blandskog, över högt gräs och längs en vägkant och tillbaka in i granskog. Rätt tuff uppgift.
När jag tog ut henne så var hon cooool. Hon visste precis och jag var faktiskt lite spänd på att se hur hon tog vägrenen.
Iväg med en svans som gick hela tiden, upp och tog första apporten jättebra. Iväg igen och nästa apport i höga gräset som en dans. Sen ut på vägrenen, små slag ut mot diket men höll "tråden" och då önskade jag att kameran var med, så svårt men ändå så focuserad! Hon slog lite vid nergången till granskogen och missade den 5 cm stora pinnen som låg som apport. Men sen över ett dike och tog apporten jättefint, lite slag ner över bokskogen och tjohooo! Hennes tross som slut! Hon älskar denna och det är svårt att sluta kampa för hon lyser som eld i ögonen och hänger i trossen. Vilket spår! Under skott på håll! Inte en reaktion.

Väl hemma så tänkte jag att jag går och hämtar Miffo och gjorde detta, hennes husse var ändå i farten med att riva förstugan på sitt hus, som han renoverar. Bus och blöt i mängd blev det!! Men när vi kom till vägrenen som Kissy gått förut gjorde hon ett slag inåt och kom ut med den tappade apporten!! Trots att Miffo hängde som en stor fästing i halskragen!!

Maken slöt upp för nyårspromenaden och sedan avlämnadei hundarna som grannen där dom skall tillbringa natten med två skottfasta Vorstrar. Förra året så hamnde Kissy mitt i grannens fyrverkeri och blev totalrädd. Dom har småbarn och smällde av raketer när Kissy var på kvällspromenaden. Men faktiskt är att hon reagerar inte alls på skott idag och det känns jätteskönt!!

På valpfroneten är allt lugnt. Jag försökte extra mata dom två minsta för jag tänkte att du kanske inte fick tillräckligt. Men dom skrek i högan sky och spottade och fräste. Inte var dom hungriga och dom är tjocka o goa runt magen! Vi vill sova sa dom helt klart!

Det är en jättefin kull och jag är jättestolt över alla valparna.

Sexy är så cool, kommer ut och myser emellan åt och är nöjd med att bara finnas.

Ha nu ett gott slut och ett gott nytt år!

Vi hörs nog imorgon eller nå´t...

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2007-12-31 16:53

GOTT NYTT ÅR alla fyrbenta och tvåbenta !!!
Jag hoppas att ni får en jätte trevlig nyårsafton!!
Kramar
Marie

Skrivet av Marie och Agaton, 2007-12-31 17:51

Vi dyker upp imorgon. Var så säker! Pussa Sexy Gott Nytt År från oss!
Lena och Bonita

Skrivet av Lena, 2007-12-31 17:51

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA,
FRÅN OSS ALLA I GRÅBO!!!

KRAMISAR

LINDA, JOJJE OCH MILOU
(SOM GICK ETT SPÅR IDAG MED VINKEL FÖR FÖRSTA GÅNGEN,
SKITER I ALLT VAD SMÄLLARE HETER)

Skrivet av Linda, 2007-12-31 22:49

Wow, Tina har en blogg! Värt ett grattis bara det! Och grattis till alla nya valparna, jag har varit så upptagen att jag missat t o m en sån sak...

Gott nytt år till hela familjen från Lena, Anders, Carrey och Monster

PS Jag kan meddela att Monstret sovit som en gris från klockan tio som alltid, tvärsigenom det hysteriska smällandet som pågått en timme snart nu, här i stan är det ju inte måttligt på den fronten.

Skrivet av Kalmar-Lena, 2008-01-01 00:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?