En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Fredag i väntan på stormen

Jag är ledig på Fredagar. Men då är det heltidsjobb här hemma så det är ingen avkoppling! Först ner i stallet och ta ut Pontus, värmde honom genom att rida rundan och då hängde Kissy och Sexy gärna på. Känns rätt lyxigt att ha två lösa lydiga hundar som är överlyckliga att få vara med. Sedan fortsatte vi i paddocken och han tycker att det är så skoj!! Kanske lite udda för att vara fjording....
Fortsatte ut och la ett spår, rätt paralellt med rundan som vi red och senare korsade vi helt den vägen. Lite spänd på att se hur hon reagerade och om hon löste det. Jag känner lite att jag måste höja svårighetsgraden lite för henne och vågar att göra det också.
När vi selade på henne så mötte vi precis grannen ( 1 km) som var ute med sina hundar och den ena har Kissy blivit på hoppad av ( en st bernhardstik) och hon är lite låg när hon möter den. Men jag släppte på henne och kände att hon fick lösa det om hon kunde.
Hon velade lite och kikade på hemska Beda, men sen upptäckte hon spåret och iväg!
Hon spårade jättenoggrant första apporterna men sedan gick hon och slog lite och spårade ungefär 5 meter åt höger om spåret hela tiden. Om det var vind ( vilken inte var så mycket) eller mycket doft från morgonen vet jag inte. Men hon gick in och tog dom väl dolda apporterna klockrent.
Sedan en spetsvinkel och ut på vägen och över innan jag hann blinka! Tog en apport och sedan trossen som slut! Hon fick in alla 5 pinnarna + slutet i form av trossen!! Gissa om jag var stolt över min lilla!!

Skulle precis in och baka en kaka och duscha innan jag skulle till stan. Vad händer??!! Jo det knackar på dörren... Hej, vi skall byta elmätare och bryter strömmen i en kvart ungefär.... Jag tror bannemej att det gått troll i strömmen här. Hur lätt att baka o koka kaffe utan ström?? Duscha gick i o för sej..
Nåväl, den kom tillbaka och iväg efter baket i ett huj. Hämta barn och till stan. Sedan hem i ett huj och då kom valpköpare på visit. Jättegulliga och bra människor. Lite äta middag innan jag också landade i valplådan.

Har tagit några kort, bla på gravida katten som börjar bli lite urfälld, gissa hur hon ser ut i normalfall och då behöver man inte kamma henne!!

Valparna kommer och vill gärna vara med när man tar kort så man får smyga sej på dom !!

Nu skall vi förbereda för storm nr 2. Gissa om mannen har jouren!

// Tina


Får vi vara med?


Vad är det som låter?


Snark


Bita utan tänder..


Får man sådana ögon som gravid??

Skrivet av doorkeepers, 2008-01-18 18:46

Hahaha! Det är tur att jag klämde lite på stackars Simba för bara ett par dagar sen för annars hade jag anklagat henne för att vara både gravid och tokfet! Inte kan man tro att bebismagen knappt märks ännu och att hon verkligen inte är ett dugg fet...

Jag är såååå glad att jag får vara med på ett litet, litet hörn på en av Sexys valpar! Ska bli kul med en liten i "familjen" (N & M räknas liksom dit).

Hoppas stormen blir lindrig! Kram!!

Skrivet av Sandra, 2008-01-18 20:36

Tja, stormen måste nog ha dragit förbi oss i natt för visst blåser det men stormvarning vet jag väl inte om det känns som? Jag kom ju till jobbet imorse utan några större problem... men jag vågar ju inte skriva nått som skulle kunna slå in ;)

Vi tänker så det knakar och gisses vad svårt det är!! Jag trodde det skulle vara mycket enklare på n men tydligen inte! Men jag har nog ett favvo som jag tror det blir. Ska efterforska lite mer nogrant ikväll så bestämmer vi oss sen.

Hoppas helgen blir smärtfri från strömavbrott och elavstängning.

Kram från oss

Skrivet av Nadia & Caddy, 2008-01-19 12:02

Hej!
Kul va det att få se lilla bebisen! Helt underbar va hon!
Ha en trevlig helg!
Mvh Tezze med familj

Skrivet av Tezze och Ebba, 2008-01-19 22:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?