En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Blåsig men strömmig dag.

Idag har vi haft ström hela dagen! Och ändå hade dom stormvarnat och mannen hade jouren. Men det blev inte så illa som befarat! Ett larm fick dom åka på men var snart tillbaka igen.
Det var väl tur det för vi väntade långväga besök som skulle titta på valpar och det visade sej var mycket sympatiska människor med gott hundsinne.
Jag hade redan innan dom kom varit ute i skogen med Sexy, Kissy och varit och hämtat upp Miffo för att dom skulle få träffa så många av våra hundar jag kunde uppbringa på kort tid. Av skogen att döma så är det lite lerigt och smutsigt så när jag kom hem tog jag bara in Sexy och satte dom andra i hundgården. Dom såg lite snopna ut men jag ville att dom skulle få av sej värsta smutsen. Nu är det så att dom har nog inte varit där sedan i somras så dom är inte så vana att vara där...
När Johan kom hem så släppte han ut dom och skulle ta in dom. Då stack dom till barnen som var och lekte i en jordhög!! Gissa om dom blev renare av detta... Dom fick snällt sitta på utsidan en stund till innan ddet värsta hade ramlat av dom!!

Valpar tittades på och kaffe dracks i godan ro.

När valpköparna åkt tog vi en promenad i skogen, bara Johan, Alice och jag tillsammans med endast en hund, Kissy. På vägen möttes vi av Sandra och Oscar som fått i ordning på sulkyn och premiärkörde med Pontus. Han har nog längtat efter detta och var jätteglad över omväxlingen!
Här kommer några kort på detta.


Härligt att få dra lite!!


Alice med hund och pappa


Den är min!!


Nej, den är min!

Gissa vem som vann pinnen!!??

Nu har vi ätit med Leo och Carina och skall inta soffan i godan ro. Det är visst en handbolls final... Miffo är här på nattis!

Imorgon är det clear rounder både för Sandra och Oscadr och jag skall på innebandy match med Emil! Fullt upp!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-01-19 19:14

Hej där!
Mysiga bilder! Ni verkar ha fullt upp och det är med nöje jag kan säga att jag idag och imorgon jobbar mellan 8-21, rena semestern känns det som ibland=). Kul att läsa nya Bloggisen. Ha det bra!

Kram Tessan & Gucci

Skrivet av Vallda, 2008-01-19 21:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?