En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

burhund och gammal häst

Idag har varit en riktigt fika dag och kura inne dag!
Först i morse så kom systersonen förbi, det är inte så vanligt för dom bor 50 mil bort! Men min syster har köpt en djuraffär och skall flytta till Varberg i månadsskiftet. Det är jätteskoj att få sin syster på nära håll!! Ialla fall så kom Marcus förbi när han körde ett flyttlass och drack lite kaffe här. Hoppas det inte blåste för mycket på hemresan!

Sedan kom trevliga valpköpare från Hillared. Då anslöt Lena, Leo och Carina och sedemera Catharina med söner. Fullt hus med andra ord! Leo och Carina tog med sej Kissy till skogen, så hon blev avlekt och var nöjd en stund. Här regnade på tvären och full storm, det är en sådan dag man är ganska glad att man slipper gå ut med hunden!

Till fikat kom även Ki som hade en förhoppning att träna men dom nöjde sej med också med promenader i ösregn! Hoppas hennes tävling imorgon går bättre än vädret!

Sexy hade kurat med valparna också idag, alla kröp ihop i en buröppning! Det var väl vädret som fick dom att bli lite mysiga också, Sexy fick ju sin promenad med Lena och Bonita och var väl glad att komma in efter allt oväder!

Efter alla dessa trevliga besök åkte vi till mina goda reservföräldrar Kjell och Elsa. Där står min GAMLA häst. Det är en Nordsvensk brukshäst som jag i år har ägt i 20 år! Gissa om vi har gjort mycket, från dressyrträning till skogskörning. Hon fyller iår 26 år! Hon går som sällskap åt sitt sista föl Leona 2. Kjell tycker att det är rätt mysigt att ladugården inte är tom och betet hålls öppet!
Hon börjar bli lite sliten den gamla hästen, hon var kolsvart för 20 år sedan och har nu nästan hela ansiktet fullt med vita hår.
Vi verkade fötterna på Lindsey, hon har väldigt dåliga fötter och vi försöker underhålla dom så gott vi kan.
Här är ett par kort på henne och mej.


Lindsey och Jag vintern 2008


Jag, Lindsey, Leona och Kjell.

Väl hemma kom Nadja och Mathias och skulle titta på sin valp. Dom var också nöjda!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-01-26 19:45

Oj! Vad kul att du har Nordsvensk vad är det för linjer i henne??
Kolla in länken på nordsvenska och fullblodsaraber på min bloggsida!

Hälsningar Lilleba

Skrivet av Lilleba, 2008-01-27 17:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?