En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Grattis Sunny 13 år!

Idag fyller våran älskade Sunny 13 år!
Det är så härligt att en hund kan få leva så länge och vara frisk och kry, det är inte många dagar i sitt liv som hon varit sjuk!

Idag bor hon som pensionär i en liten röd stuga i skogen med matte Tess som har hand om henne på bästa sätt. Sunny har ju alltid varit en clown i våra liv men trivdes inte som flerhunds hund, utan mår mycket bättre som ensamhund och är hur cool som helst.
Hon ser lite dåligt och hör lite dåligt men vad gör det när man bor i skogen!

Alla som träffat Sunny minns hennes skrattande ansikte och alltid glada pratande!

Sunny köpte vi i princip över telefon från England när vi hade bestämt oss för våran första aussie. Hon uppfyllde alla våra förväntningar med råge! Hon heter i stamtavlan Accra Triple summons. Vi köpte henne av Mrs C P Richards, och vi har god kontakt med både Penny och Don idag.
Vi får hoppas att hennes barn får leva lika länge som hon. Den första kullen är numera 11½ år och vad jag vet lever 5 av 7.

Denna underbara hund var startskottet på ett helt nytt hundliv och vi har lärt oss massor på vägen och fått fantastikst goda vänner på vägen!

Tack Sunny, ha en bra födelsedag!

/gammelfamiljen genom Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-02-07 10:46

Grattis Sunny! Av alla de matglada aussies jag träffat så slår hon ändå rekordet! En härlig gammal tjej! Och vi är många, många som är tacksamma för henne! Hade hon inte kommit till dig och hade hon inte varit en så trevlig start i aussievärlden så hade ju antagligen vi inte haft våra aussies heller eftersom du då nog hållt dig till dina berner... :)

Kramis

Skrivet av Sandra, 2008-02-07 12:39

Grattis Sunny på födelsedagen!!
Önskar Lilleba,Snowie &Jolly

Jag tror det blir gammel mormor till Snowie?
Det är där som Snowie har fått sitt leende vi brukar kalla
henne för smiles.

Skrivet av Lilleba, 2008-02-07 14:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?