En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sjuka barn, valpbesök och kort sedan helgen!

Är man en stor familj så går förkylningarna runt runt, igår var det stora dotterna och lilla sonens tur. Nu är dom ju så stora att man kan gå till jobbet med gott samvete men det känns lite splittrat!
Här är underbart väder så när jag kom hem och hjälpt grannen att anmäla sina vorsthrar till världsutställningen så gick jag och Kissy en härlig runda i skogen. Kallt men solen sken och det känns så lätt i själen att gå även om kroppen har en annan åsikt.
Lite gå fint i koppelträning längs stora vägen är nyttigt, Kissy kan inte förstå varför man måste ha koppel på sej, alla som minns Gemmy vet ju att koppel aldrig existerade på henne och detsamma tycker barnbarnet!
Väl i skogen tränade vi hämtaspårapport och ingång. Bättre med tugget!
En avlägsen granne har en blandis BC, Bearder o isländskfårhund, den är ungefär i ålder med Miffo o gänget, den har så mycket leksaker och denna rundan går man igenom deras gård. Kissy blir överlycklig när man hittar mjukisdjur och kamptrossar över allt, hade ett allvarligt snack med henne att inte stjäla med sej hem!

Väl hemma prövade vi ett nytt recept på köttbullar och potatismos med gräddfil och rårörda lingon, det var kanongott och mycket mättande! Under tiden kom Leo, Carina och Lena till skogen. Sandra bakade muffins med grädde till och så ringde vi och sa att kaffet var klart. Då kom Carina med hur mycket fikabröd som helst!! Både rulltårta och wienerlängd!! Hur går det att motstå detta?? Inte alls och vi hade en god kväll!

Ett hett tips för alla som vill se söta valpar, gå in på Texas och Tequilas hemsida http://tot.leocarina.se/ , Kolla in Tequila i Alice cyckelkorg och Mejas glädje när hon träffade hästarna! Nemis underbara huvudbild!!

Lite uppdatering, har lånat några kort sedan tävlingen!


// Tina
Hopp, lugnt och fint!

Var det höjdhoppning? Han kan hoppa högt!

Lite besviken Oscar, han ledde till sista hästen gick in....

Skrivet av doorkeepers, 2008-03-04 08:42

Hei igjen :-)
Takk for hyggelig hilsen i blog`en min:)
Det går fremover mht utstillinger, det er mye å lære! *s*
Egon er en flott gutt, så det er jo han som gjør jobben :-)
Vi sees vel i Stockolm? ;-)

Skrivet av Siv & Egon, 2008-03-04 08:54

Så fine bilder av Oscar og Diamond! Og så høyt han er over hinderne! Hils Oscar og si kjempegrattis fra meg! Skal også hilse så mye fra Tove og gratulere,hun var innom her og fikk se bildene!
Klem fra Frøydis!

Skrivet av Frøydis, 2008-03-04 23:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?