En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Rapport från världsutställarna i Stockholm!

Idag har det varit rasspecial i Stockholm. Joni Johnson från USA som är aussieuppfödare, kennel Terra Blue, dömde.

Bedömningen är lite annorlunda mot vad vi är vana vid här. förutom 1:a - rött band och 2:a - blått band finns rosa band som betyder excellent. Det är ungefär likvärdigt med Ck enligt Tina.
Gucci, Miffo, Skrot och Crazy fick alla rosa band! Miffo blev dessutom 3:a junkk av 25 hundar!!Maries Olivia blev 2:a i junkk. Men vann gjorde en tysk ungtik. De andra blev oplacerade tyvärr. Winston Merlin fick ett rött band.
Tina hade en uppfödargrupp men den blev oplacerad.

Det var en glad Tina jag pratade med på telefonen nu i eftermiddag. Det var hundar överallt och jättevarmt. Men dom verkar trivas ypperligt i Stockholm.

Hoppas jag fått med allt! Visst ja, Linda med Milou har tagit en massa foton och så fort hon kommer hem blir det säkert uppdatering med utställningsbilder där!

Återkommer säkert imorgon med fler rapporter!

Lena

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-03 18:04

GRATTIS ALLA!!!!
Och lycka till imorron!!!

Skrivet av Tezze E och M, 2008-07-03 20:56

Grattis till alla rosa banden!:) Sen att det inte gick hela vägen.... måste ändå kännas som en vinst då konkurrensen var hård och många.
Kram till er alla

Ps. Jag hade planer från att smita från jobbet, men det kom saker emellan :( På tisdag är det min sista dag innan semester och det är hur mkt som helst att göra. Tråkigt värre! För jag ville verkligen träffa dig! Ds

Skrivet av Åsa, 2008-07-04 19:48

Grattis!

Skrivet av Emelie, 2008-07-04 23:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?