En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Tillbaka!

Nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst är ju ett slitet ord men det stämmer var gång!
Lena har ju varit gullig och uppdaterat för alla intresserade, första gången hon fick rapporten satt vi i bil kö i timmar på väg från Stäket och ras speciealen. Då höll jag på att bli galen på Stockholm och dess hysteriska trafik!!
Vi är jättenöjda med våran helg i Stockholm!! Att vi står oss internationellt med egen uppfödda hundar är ju otroligt bra!! Crazy är ju en fröjd att visa upp, glad och rör sej helt underbart. Lite slarvig fram blir hon gärna för hon vill gärna ha ögonkontakt! Miffo placerade ju sej nr 3 på rasspecialen och nr 2 på WW. Då slog hon även rasspecialvinnaren som var en mycket snygg juniortik! Vad vi grät av lycka och P-A var överlycklig över sin lilla Miffo, så nära en titel!!
Resten av resultaten har ni i inläggen sedan innan av Lena!
På WW blev vi även den bästa uppfödargruppen av dom Svenska kennlarna.

När vi kom till rasspecialen var jag lite dåligt uppdaterad om dom FCI bestämmelserna om bedömningssystemet, och då var det tryggt o bra att ha Sandra o Lena som ringpersonal och Kim från Belgien med!

Vi var ju nästan hela familjen iväg, Sandra var ju hemma med korna och Kissy. Allt flöt bra där, en kojakt blev det för dom.
Att åka 50 mil med husvagn och barn kan ju bli en mardröm, med tanke på en 3 åring med mycket vilja men det gick fantastiskt bra! Duktiga bröder som hjälpte att serva henne med pennor och leksaker.
Upp med husvagn, upp med förtält och fixa o dona allt, maken skötte markservicen och var med på utställningen på WW. Sedan när man skall åka så är det samma sak fast allt skall ner igen. Det är jätteskoj och vi har haft underbara vänner och bekanta med oss och pratat 3 språk på en gång, Svenska, Norska och Engelska. Emellanåt även Belgiska och Holländska!! Vi hade skoj och var så glada på Fredagen att grannen som hade terrier bad oss att dämpa oss.

På Lördagen så var vi på mässan igen, nu var det Guns Vorsthrar som skulle visas. Dom är 8 år och går i veteranklass. Mycket snygga tikar var det! Kim visade Shio och jag Soda. Hon är lite speciell och vill visas ett tag och sedan så blir hon stel och okontroller bar men vi löste det och hon fick certet och kan nu titulera sej med VWW-08!! Mycket beröm fick hon av domaren och även Aussiejuniordomaren som stod vid ringside, vilka rörelser!! Till gruppbedömningen åkte Gun o Bosse själv, hon blev inte placerad där.

Summan av kardemumman: Tack alla vänner, valpköpare och familj som har gjort detta möjligt!! Utan er hade vi inte kunnat vara här idag!!

Kort kommer, Petra, Linda och Tessan har lekt press i helgen.

Nu satsar vi på veckan som kommer, först det vanliga jobbet, barnen på vildmarksläger och jobba som ringsekreterare i Tvååker! Sedan på Söndagen skall Iron o Skrots föräldrar gifta sej!! Susann och Sture har äntligen fått ändan ur vagnen och slår till efter 18 år!! Det skall bli jätteskoj!!

Ännu, ett stort TACK!

Kram Tina med familj

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-07 09:11

Grattis!!!
Till dom fantasiska resultaten på världsutställningen.

Aussie Hälsningar Lilleba,Snowie&Jolly

Skrivet av Lilleba, 2008-07-07 10:10

STORT GRATTIS från Winston m familj!!!

Skrivet av Anneli, 2008-07-07 10:33

Ett STORT BAMSEGRATTIS till alla finfina framgångar för DOOR KEEPERS KENNEL!!!!!!!!!!!
Det var jättekul att få vara med och se allt som hände på en sån här stor tillställning, det var
skönt att vi lämnade killen hemma, han hade det bättre där... Men nu till helgen ska vi allt försöka igen, laddade till tusen.... Vem vet det kanske är vi som biter ifrån för en gångs skull...
Tack för jättetrevligt sällskap, vad skulle vi valpköpare göra utan våra underbara uppfödare Tina och Johan??!?!?!!?!?
Ha det så bra!!
Vi ses i Tvååker!!!
Kramisar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-07-07 12:11

Jättegrattis till de fantastiska framgångarna!!
Kram från Pernilla, Nemo & Sigge

Skrivet av Siggenemo, 2008-07-07 13:28

Jättegrattis till hela helgen! Stolt man är över att tillhöra Door keepers! Fantaskiskta hundar och uppfödare!!
SUPERGRATTIS!!!!!!!

ses kanske till helgen. kram

Skrivet av Tezze och Makea, 2008-07-07 17:16

jaa. Tack själva hela door-keepers familjen för en helt underbar och rolig helg.
Bilder kommer på min blogg med så småningom (när orken är tillbaka)..

kram Petra.

Skrivet av Petra, 2008-07-07 20:50

Stort grattis till D-K´s framgångar i värlsliga sammanhang!
Jag kunde inte komma varken torsdagen eller fredagen pga jobb :( Hade varit kul att ses. Att jag inte ställde Silva vet du ju redan... hon är ju som bekant, hög, tunn och tandlös *haha*. Men vi kanske ses i utställningsringarna framöver om lilla Space växer upp och blir "stor och stark" ;)

Kram på er alla!

Skrivet av Åsa, Silva & Space, 2008-07-07 21:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?