En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Tvååker dag 1

Jo nu är dag 1 till ända, vi hade ju en massa schnauzer och det gick bra!! Men seg i huvudet blev man!
I aussieringen gick det bra. Först in var Nemo o Makea. Nemo fick hp och Makea slät 1, så Nemo fick äntra stora ringen som Bir valp! Flöt in i stora ringen men blev tyvärr inte utplockade! Men du är så duktig Pernilla!!
Bland juniorerna så blev Skrot 1 1 ck och Milou en 2:a pga storleken. Skam den som ger sej Linda!! Bit ihop och kom igen!!
Sedan slog Skrot importer osv så han tog certet och blev Bim!! Duktig Susann! ( som står brud på Söndag!) , sedan var det Miffo och P-A´s tur. Han skötte sej galant och seglade väl fram för han har nog inte landat sedan förra helgen! 1 1 ck, fick dom med. Gucci drog dom pga domarbyte. Klara ( Kissys syster Kaluah) fick 1 1 i Unghundsklass. Hon sågs även i barn med hundringen, vilken underbar syn! En liten tjej och stora hunden, ett vackert ekipage!!
Tyvärr kom inte Jolly till veteranklassen, annars hade vi haft en fin grupp.
Hur som helst blev Miffo 2 bt med cert!! Tror ni husse landar över huvud taget nu??

En glad överraskning var Mathilda med henners Morsa som kom. Mathilda hade ju Flash men pga tidbrist med 2 barn väldigt tätt fick omplacera honom hos en annan jättebra familj, är nu hundlös, men vi har haft många underbart roligta timmar ihop och nu träffades vi igen, det var precis som förr!! Dessa år som uppfödare har gjort att man har fått fantastiska vänner!!! Tack för det alla ni!

En stolt Johan o Alice representerade oss idag, han var jätteglad över alla framgångar!

Ha det bäst!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-11 17:49

Hejsan!
Kul att det gick så bra för dina hundar idag!
Tyvärr kunde inte Ollie ställa upp idag och hon kommer inte att vara med imorgon heller. Hon haltar på ena frambenet,tror att det är en sträckning. Dessutom så höglöper hon just nu och hon blir alltid lite hängig och trött när hon löper. Det märks att hon börjar bli gammal nu den gamla damen.
Jag ska dit och titta imorgon iallafall.
Hoppas vi ses då!

Kram Marie.

Skrivet av Marie, 2008-07-11 18:48

Det var tråkigt o höra Marie! Jag hade sett fram emot o se den gamla damen! Men jag finns där i morgon också, fast jag jobbar i ring 21....
Krama gamla Ollie och hälsa familjen!

Kram Tina

Skrivet av tina, 2008-07-11 20:52

Grattis SÅ mye med 2 x CERT! Kjempemoro! Klem fra meg i Sandefjord!

Skrivet av Frøydis, 2008-07-11 22:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?