En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Bröllop!

Idag har vi varit på bröllop i Vallda kyrka. Susann o Sture gifte sig och Petra, Nathalie och Anders var brudnäbbar och ringbärare. Alltså, jag kan inte gå på bröllop utan att gråta, speciellt inte efter vårat underbara minne förra året!
När jag landat i bänken letade jag febrilt efter papper, frågade Gun om hon hade, inte där heller... Då fiskade maken upp papper både till mej och Gun ur sin ficka! Tala om att känna sin fru ordentligt! Och det behövdes!!
Så vackra dom var!! Och Nathalie sjöng och prästen var så gullig!!
Efteråt så stod vi och tog emot dom och hystade rosblad och ris på kyrktrappan!!

Visst var dom vackra!!??

En god tårta och kakor tillsammans med presentöppningen avlöpte under gott humör och många skratt, alla som känner Susann vet ju hur lätt hon har för att skratta!! Vi hundkompisar hade lagt i hop till möta vargar ( när hon köpte min present hade hon avslöjat för Petra hur mycket hon ville göra detta!) och dom blev jätteglada.

Efteråt så åkte dom fin Hudson till Säröhus, Bosse körde sin fina bil.

Ser dom inte lyckliga ut så säg....

Mycket skoj o prat blev det ju, vi kände ju många varandra, hunderifolk!! Och när jag funderade på det så är det ju ytterligare ett resultat av våran uppfödning... Hur stort tror ni detta känns... Fantastiskt.
Lena och Lizelott skulle hem och dra på sej kängorna och ut i skogen, men först var jag tvungen att föreviga Lenas fot, den har jag bara sett i stövlar och gummiskor ( förutom på mitt bröllop förståss!!), och se, nagellack och öppen i tån, hur snyggt som helst!!

Mera kort kommer säkert från Linda och jag vet att Lena har underbara kort på sin hemsida.

Alltid när man mår så bra så blir det lite smolk i bägaren... Sandra o Andreas kom aldrig till bröllopet.. Det visade sej att dom varit inne akut med en valp och den fick avlivas. Mera om detta på Sandras sida.
Det är tufft att vara uppfödare också, inte alls så glamoröst som det kan verka!


Kram Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-13 21:41

Oh så mycket hellre jag velat åka på bröllopet!!! Jag är så ledsen att jag missade det. Hade ju hängt fram kläder och allt...

Det är inte på något vist glamoröst att föda upp hundar. Inte ens när allt är som det ska, med tanke på allt bajs, kiss och andra vardagliga mödor. Men när det går fel är det bara fruktansvärt och det var allt tur att det fanns sex friska, tjocka och krya valpar i lådan när jag kom hem annars hade jag nog brytit ihop fullständigt.
Igår var det mycket gråt, men idag känns det lättare och det känns skönt att se att resten av kullen är så jämna, feta och välmående!

Massa kramar!!

Skrivet av Sandra, 2008-07-14 16:01

Att du inte döpte henne till Lyra då! Hade ju varit jättefint! :)
Ja, Lilla Blå är underbar! Lik mamma men ändå helt unik. Och precis som sin mor och mormor så har hon något obeskrivligt alldeles speciellt!

Skrivet av Sandra, 2008-07-16 19:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?