En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Mycket jobb på semestern!

Ja, stängsla hagar i två dagar som ser ut som Borneås djungel... Vi har en jättefin Ek hage som ligger nedanför åkrarna och den skall betas. Det blir den nu av hästar och kvigorna kommer dit så snart det går.
Min pappa är här och hälsar på, han bor ju till vardags i Södertälje och är i födelsestaden nu. Vi håller på att lägga sten på framsidan också så det blir inte mycket till att sitta och vara sociala! Men han hänger på så gott han kan och skall även se hur det går för systern i Varberg.

Vi har varit och hoppat Clear round med nya Ruby, han är ju en gammal tävlingshäst och tände riktigt ordentligt, det här var ju fantastiskt skoj!!

Cyklat med hund har vi även gjort, Milou med familj har varit här och lärt sej cykla.

Semester är ju lite infallens tid, vi var och handlade, lekte på lekparken och träffade Lizlott med Fanny och vi fikade ihop.

Jag fick ett fint papper idag, det var Mh på Winston, han var precis 1 år och 2 veckor. Jag hade inte en aning om att dom gjorde det så tidigt men det gick bra och helt skott fast!! Det är bara att gratulera och dom har varit så jätteduktiga med sin hund och det är första egna hunden!!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-18 19:21

TACK för hjälpen med cyklandet i onsdags!!!
GRATTIS till Winston med familj!!!!!
Mycket trevlig pappa du har!!!
Inte ett ända blåmärke jag fick efter min vurpa....

Kramisar Linda, Jojje & Milou!!!

Skrivet av Linda, Jojje & Milou, 2008-07-19 22:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?