En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sommar, Hallon, Festival och cykling!

Så kan man väl sammanfatta dom senaste dagarna. Lizlott var här, det finns kort på Lenas sida om detta. Vi tog Crazy, Funny och Miffo och gick en lång promenad längs sjön, vi gick i sjökanten ock sedan upp genom hallonsnår, över klöverängar och in i lummig skog. Det låter nästan som ur Astrid Lindgrens sagor, och precis så njuter vi. Hundarna simmade och sprang som idioter och busade. Kissy hade vrickat sej när hon lekte med Miffo så hon var lite sur över att få vara hemma. När vi kom tillbaka så hade Lena, Leo o Carina anlänt till skogen, där fastnade vi en stund och Lizlott spårade senare. Jag fick göra lite familjesaker som städa och laga mat. Maken är så duktig och lägger sten på framsidan för fullt.

Kissy är bra i sin fot igen så nu är det cykelsäsong för fullt. Crazy och Kissy springer som fina parhästar.

Igår var det festival i byn, nere i Sundstorp. Leo o Carina kom hit och grillade innan. Leo är ju musiker och kände ett av banden som skulle spela. Det var även Spotnicks och lite andra lokala kändisar. Vi hade en jättetrevlig kväll, underbar solnedgång och goda vänners lag. Det kan jag starkt rekommendera till nästa år!

Ha det gott i solen!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-07-24 14:04

Låter som ni har en helt underbar semester!!! Så skönt att det funkar så bra med Crazy och Kissy!!! Bra att Kissy har blivit bra igen, att det inte var nåt mera allvarligt.
I morgon bär det iväg till Ransäter.
Ha det så bra i värmen!!
Kramisar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-07-25 18:49

Ja, visst är det underbart när man bara kan njuta av sina hundar! Här har det varit alldeless för mycket för länge för att jag ska finna ro med sånt men det kommer nog i slutet av sommaren när allt lugnar ner sig... Hoppas jag!
Lite kul att få följa Crazy framöver på bloggn oxå då...

Kramar

Skrivet av Nadia, 2008-07-27 23:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?